Lammaskebab perunaveneillä ja paahdetut juurekset

Lammaskebab perunaveneillä ja paahdetut juurekset

4 annosta

  • Premium kebablastuja 600g
  • 1 peruna syöjää kohden
  • Porkkanaa 80g
  • Lanttua 80g
  • Rypsiöljyä
  • Yrttejä koristeluun
  • Suolaa ja pippuria

Pese ja pilko juurekset. Pyöritä perunalohkot öljyssä ja mausta. Paahda pellillä 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia tai kunnes ovat pehmeitä. Lämmitä pilkotut juurekset paistinpannulla kunnes pehmenevät ja saavat vähän väriä. Lämmitä myös kebablastut pannulla n. 10  minuuttia välillä käännellen. 

Tarjoile Göransin Valkosipuli- ja Hot chili kastikkeiden kanssa.

Marinoitu punasipuli

  • Punasipulia 2kpl
  • Oliiviöljyä 1dl
  • Punaviinietikkaa 0,5dl
  • Sokeria 3rkl
  • Suolaa 2tl
  • Mustapippuria

Viipaloi sipuli. Kuumenna muut ainekset kattilassa kiehuvaksi ja lisää sipulit joukkoon. Anna hetken kiehua ja anna seoksen tekeytyä vähintään 2h, jos yön yli sen parempi.

 

 


Lammaskebab perunaveneillä ja paahdetut juurekset