Cookie-inställningar

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse och personlig service. Genom att samtycka till användningen av cookies kan vi utveckla en ännu bättre tjänst och tillhandahålla innehåll som är intressant för dig. Du har kontroll över dina cookiepreferenser och kan ändra dem när som helst. Läs mer om våra cookies.

Skip to content

En kryddigare kebab med ris

(0)
  • < 30 MIN
  • 2
  • Lätt

Ingredienser:

250 g (1 pussi) Görans kebabflarn
ris
½gul paprika
½röd paprika
gröna bönor
Görans hot chili dressing
Görans vitlöksdressing

Gör så här:

Tillagningstid: under 30 minuter

1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen

2. Tvätta och strimla paprikan.

3. Värm de lösfrysta chilikebabflarnen i stekpanna ca 5 minuter under omrörning.

4. Tillsätt de strimlade paprikorna och bönorna i slutskedet

5. Lägg upp maten och krydda med dressingarna. 

  • Kebab

Skriv en värdering