Cookie-inställningar

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse och personlig service. Genom att samtycka till användningen av cookies kan vi utveckla en ännu bättre tjänst och tillhandahålla innehåll som är intressant för dig. Du har kontroll över dina cookiepreferenser och kan ändra dem när som helst. Läs mer om våra cookies.

Skip to content

Pinnar och snittar med köttbullar

(0)
  • < 30 MIN
  • 6
  • Lätt

Om du söker enkla recept på salta tilltugg till festen, så har du hittat rätt! Snittar med köttbullar fixar du på nolltid och du kan variera dem på många olika sätt. Köttbullspinnarna, som också innehåller paprika och tomat, passar utmärkt på både julbord och nyårsfest.

Ingredienser:

Köttbullarssnittar:

ljus batong
majonnäs
delikatessköttbullar från Görans
lök
körsbärstomat
färsk timjan

Köttbullspinnar med paprika och tomat:

delikatessköttbullar från Görans
röd paprika
gula körsbärstomater
basilikablad
cocktailpinnar

Gör så här:

Köttbullarssnittar:

1. Skiva löken och bryn den i stekpanna några minuter.

2. Skär batongen i skivor och bred majonnäs på skivorna.

3. Halvera köttbullar och körsbärstomater.

4. På varje brödskiva lägger du en halv köttbulle, en halv tomat, stekt lök och färsk timjan överst.

5. Lägg upp allt snyggt på ett fat och servera!

Köttbullspinnar:

1. Halvera köttbullar och körsbärstomater, skär paprikan i bitar.

2. Trä en bit av varje ingrediens på en cocktailpinne. Lägg upp allt snyggt på ett fat och servera. Enkelt och snabbt!

Tips! Värm gärna tilltuggen på svag värme i ugn en stund innan servering.

  • Köttbullar och färs

Skriv en värdering