Enchilada resepti - Göransin herkullisesta kebabista

Mehevät enchiladat sopivat niin illalliseksi arkeen kuin osaksi juhlatarjoiluja. Kokeile!


Enchiladat

Kebabtäytteiset enchiladat

Kuorrutettu tortillarulla eli enchilada on samalla mehevä että rapea herkku, joka sopii loistavasti niin arkeen kuin juhlaan. Kebabtäytteiset enchiladat valmistuvat helposti ja nopeasti. Göransin enchilada reseptissä täytteenä käytetään perinteistä kebablihaa, mutta myös kanakebab sopii hyvin tähän reseptiin.

Tarjoile enchiladat esimerkiksi raikkaan salaatin kera, unohtamatta tietenkään kastikkeita! Kokeile Göransin hot chili kastiketta, valkosipulikastiketta tai kebabkastiketta.


Tarvitset (6 annosta):

400 g Göransin kebablastuja
6-8 tortillapohjaa
1-2 rkl öljyä
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 chili
1 suolakurkku
400 g tomaattimurskaa
150 g ranskankermaa
2 dl ruokakermaa
150 g juustoraastetta
suolaa
pippuria

1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Pilko sipuli, valkosipuli, chili ja suolakurkku. Kuullota sipulit tilkassa öljyä ja lisää pannulle kebabit. Paista kebabeja pussin ohjeen mukaan. Lisää pannulle myös pilkotut chilit ja suolakurkut. Lisää lopuksi joukkoon myös tomaattimurska ja ranskankerma ja anna seoksen hautua n. 10 minuuttia.

2. Lisää kastiketta tortillapohjille ja kääri rullalle. Ota esiin uunivuoka ja täytä se kastikkeella täytetyillä tortillarullilla. Asettele rullat tiiviisti vierekkäin ja ripottele päälle juustoraaste. Kaada päälle ruokakerma.

3. Paista enchiladoja uunissa n. 15 minuuttia kunnes juusto on sulanut. Tarjoile ja herkuttele!

Katso myös muut Göransin herkulliset reseptit täältä.