
KEBABLEIPÄSET JA KEBABTIKUT
Göransin helpot cocktailpalat sopivat minkä tahansa juhlan suolaiseksi tarjottavaksi. On hakusessa sitten uudenvuoden pikkusuolaiset tai cocktailpalat jouluun, löydät meiltä sopivan reseptin! Kebableipäset muuntautuvat helposti myös isommaksi versioksi ja kebabtikkuja voi varioida oman maun tai kaapin sisällön mukaan.
KEBABLEIPÄSET
Tarvitset:
Göransin kebabia
patonkia
majoneesia
paprikaa
punasipulia
yrttejä
Valmistus:
1.Paista kebablastuja pannulla niin, että ne saavat hieman väriä pintaan ja ovat kauttaaltaan lämpimiä.
2. Viipaloi paprika ja punasipuli. Leikkaa patongista viipaleita ja puolita ne. Levitä majoneesia puolikkaiden viipaleiden päälle.
3. Lisää ainesosat leivälle ja koristele yrteillä.
4. Asettele ja tarjoile!
KEBABTIKUT KERA RETIISIN JA TOMAATIN
Tarvitset:
Göransin kebabia
retiisejä
kirsikkatomaatteja
keltasipulia
yrttejä
cocktailtikkuja
Valmistus:
1. Pilko sipuli ja paista kuullottamalla sitä pannulla muutaman minuutin ajan. Paista myös kebablastuja pannulla niin, että ne saavat hieman väriä pintaan ja ovat kauttaaltaan lämpimiä.
2. Halkaise retiisit ja kirsikkatomaatit.
3. Kasaa kaikki ainekset yhteen cocktailtikkujen avulla.
4. Asettele ja tarjoile!
Vinkki! Lämmitä hetki uunissa matalalla lämmöllä ennen tarjoilua!