Helpot ja nopeat pikkusuolaiset - Lihapullaleipäset ja lihapullatikut

Helpot pikkusuolaiset tarjottavat juhlapöytään


Helpot pikkusuolaiset - Lihapullaleipäset ja lihapullatikut

LIHAPULLALEIPÄSET JA LIHAPULLATIKUT

Jos etsit helppoja pikkusuolaisten tarjottavien reseptejä juhlapöytään, olet oikeassa paikassa! Lihapullaleipäset on helppo valmistaa ja niistä voi helposti tehdä erilaisia variaatioita. Lihapullatikut, jotka sisältävät lihapullien lisäksi paprikaa ja tomaattia, sopivat hyvin esimerkiksi uudenvuoden tai joulun ajan pikkusuolaisiksi tarjottaviksi.


LIHAPULLALEIPÄSET

Tarvitset:
vaaleaa patonkia
majoneesia
Göransin herkkulihapullia
sipulia
kirsikkatomaatteja
tuoretta tinjamia

Valmistus:
1. Pilko sipuli ja paista kuullottamalla sitä pannulla muutaman minuutin ajan.
2. Viipaloi patonki ja levitä majoneesia leipäpalojen päälle.
3. Halkaise lihapullat ja kirsikkatomaatit puoliksi.
4. Lisää jokaisen patongin viipaleen päälle lihapullan puolikas, tomaatin puolikas, paistettua sipulia ja päälle tuoretta tinjamia.
5. Asettele lautaselle kauniisti ja tarjoile!


LIHAPULLATIKUT KERA TOMAATIN JA PAPRIKAN

Tarvitset:
Göransin herkkulihapullia
punaista paprikaa         
keltaisia kirsikkatomaatteja
basilikan lehtiä  
cocktailtikkuja

Valmistus:
1. Halkaise lihapullat ja kirsikkatomaatit sekä pilko paprika.
2. Pujota ainekset tikkuihin ja tarjoile! Helppoa ja nopeaa.


Vinkki! Lämmitä tarjottavia hetki uunissa matalalla lämmöllä ennen tarjoilua.