
LIHAPULLALEIPÄSET JA LIHAPULLATIKUT
Jos etsit helppoja pikkusuolaisten tarjottavien reseptejä juhlapöytään, olet oikeassa paikassa! Lihapullaleipäset on helppo valmistaa ja niistä voi helposti tehdä erilaisia variaatioita. Lihapullatikut, jotka sisältävät lihapullien lisäksi paprikaa ja tomaattia, sopivat hyvin esimerkiksi uudenvuoden tai joulun ajan pikkusuolaisiksi tarjottaviksi.
LIHAPULLALEIPÄSET
Tarvitset:
vaaleaa patonkia
majoneesia
Göransin herkkulihapullia
sipulia
kirsikkatomaatteja
tuoretta tinjamia
Valmistus:
1. Pilko sipuli ja paista kuullottamalla sitä pannulla muutaman minuutin ajan.
2. Viipaloi patonki ja levitä majoneesia leipäpalojen päälle.
3. Halkaise lihapullat ja kirsikkatomaatit puoliksi.
4. Lisää jokaisen patongin viipaleen päälle lihapullan puolikas, tomaatin puolikas, paistettua sipulia ja päälle tuoretta tinjamia.
5. Asettele lautaselle kauniisti ja tarjoile!
LIHAPULLATIKUT KERA TOMAATIN JA PAPRIKAN
Tarvitset:
Göransin herkkulihapullia
punaista paprikaa
keltaisia kirsikkatomaatteja
basilikan lehtiä
cocktailtikkuja
Valmistus:
1. Halkaise lihapullat ja kirsikkatomaatit sekä pilko paprika.
2. Pujota ainekset tikkuihin ja tarjoile! Helppoa ja nopeaa.
Vinkki! Lämmitä tarjottavia hetki uunissa matalalla lämmöllä ennen tarjoilua.