Kanakebabpizza uunipannulla

Pizza kanakebabilla on helppo valmistaa uunipannulla. Kanan, peston ja fetajuuston yhdistelmä antaa pizzalle mehevän ja herkullisen maun. Riittää koko perheelle!


Kanakebabpizza

Kanakebabpizza uunipannulla

Pizza kanakebabilla on helppo valmistaa uunipannulla. Kanan, peston ja fetajuuston yhdistelmä antaa pizzalle mehevän ja herkullisen maun. Riittää koko perheelle!

 

Valmistusaika: alle 60 minuuttia 

 

Ainekset yhdelle pellilliselle (8 annosta):

25 g hiivaa

300 g vettä (3 dl)

1 ½ tl suolaa

30 g oliiviöljyä (2 rkl)

540 g vehnäjauhoja (9 dl)

 

185 g vihreää pestoa

10-15 kpl kirsikkatomaatteja

300 g Göransin kanakebabia

 

Päälle:

 

rucolan lehtiä

50 g fetajuustoa