Kana quesadilla resepti - Tarjoa vieraille tai herkuttele perheen kesken

Göransin kanakebabista valmistetut kanaquesadillat ovat täydellistä viikonloppuruokaa ja sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin tarjottavaksi. Kokeile!


Kanaquesadilla

KANAQUESADILLAT

Kanaquesadilla on helppo, nopea ja herkullinen resepti, joka sopii niin perheen viikonloppuherkutteluun kuin isommallekin vierasmäärälle tarjottavaksi. Nämä quesadillat saavat täytteekseen Göransin kanakebabia, punasipulia, paprikaa, ranskankermaa ja tietysti juustoa, joka on ehkäpä se olennaisin quesadillojen täytteistä. Göransin kanaquesadillat ovat vastustamattoman juustoisia ja rapeita.

Tämä quesadilla resepti on tehty sovellettavaksi! Quesadilla on siitä kätevä ruoka, että juuston lisäksi täytteeksi käy melkein mikä tahansa, mitä kaapista sattuu löytämään. Jos tykkäät tulisesta, saat quesadilloihin helposti tulisuutta Göransin hot chili kastikkeella. Valkosipulin ystäville puolestaan suosittelemme Göransin valkosipulikastiketta. Tarjoile vieraille tai herkuttele perheen kesken!

Tarvitset:

250 g Göransin kanakebabia
8 tortillapohjaa
1 punasipuli
1 paprika
2 dl ranskankermaa
100 g juustoraastetta

Ohje:

1. Hienonna punasipuli ja paprika. Lorauta öljyä pannulle ja kuullota kevyesti. Paista myös kanakebabia pannulla pussin ohjeen mukaan.

2. Kun täytteet ovat valmiit, nosta yksi tortillapohja kuumalle pannulle. Levitä tortillapohjan toisen puolikkaan pinnalle ranskankermaa ja ripottele päälle juustoa, punasipuli-paprika-seosta sekä kanakebabia. Taita toinen puoli tortillapohjasta täytteiden päälle ja anna paistua n. 1-2 minuuttia. Käännä quesadilla ja paista vielä 1-2 minuuttia. Kun juusto on sulanut ja tortillan pintaan ilmestyy tummia läikkiä, kanaquesadilla on valmis.

3. Kun olet paistanut kaikki quesadillat, leikkaa kahteen osaan. Tarjoile ja herkuttele!

 

Katso myös muut herkulliset kebab reseptit.