Kebab ranskalaisilla kotona - Valmista kebab ranskalaiset itse

Kebab on ruoka, joka maistuu niin riisin, leivän kuin ranskalaistenkin kanssa. Kebab ranskalaisilla on oikea klassikko, joka maistuu lähes kaikille.


Kebab ranskalaisilla

KEBAB RANSKALAISILLA

 

Kebab on ruoka, joka maistuu niin riisin, leivän kuin ranskalaistenkin kanssa. Kebab ranskalaisilla on oikea klassikko, joka maistuu lähes kaikille. Kebabin kanssa sopivat yhteen monenlaiset kastikkeet. Kebab ranskalaisilla -annokseen täytyy tietysti lisätä ainakin kebabkastiketta sekä valkosipulikastiketta. Jos tykkäät tulisesta, saat annokseen helposti tulisuutta esimerkiksi Göransin hot chili kastikkeella.

Göransin kebab ranskalaisilla maistuu milloin vain. Arkena tai viikonloppuna. Miksi lähteä pakastinta edemmäs kebabille?

Tarvitset:


Göransin kebablastuja tai kanakebabia
esikypsytettyjä ranskalaisia
Göransin kebabkastiketta
Göransin valkosipulikastiketta
salaattia
tomaattia
kurkkua
jalapenoja
fetajuustoa

Ohje:

1. Laita ranskalaiset paistumaan uuniin pussin ohjeen mukaan.
2. Valmista ranskalaisten paistuessa salaatti valmiiksi lautaselle.
3. Kun ranskalaiset ovat lähes valmiit, paista kebablastuja pannulla n. 5 minuuttia välillä käännellen. Ota ranskalaiset uunista ja lisää niihin suolaa ja halutessasi grillimaustetta.
4. Lisää lautaselle salaatin viereen ranskalaiset, kebabit ja kastikkeet. Tarjoile ja herkuttele!

Katso myös muut herkulliset kebab reseptit.