Kebabkiusaus resepti - herkullista arkiruokaa koko perheelle

Kebabkiusaus maistuu niin lapsille kuin aikuisille. Vuokaruoat valmistuvat kotona helposti ja nopeasti.


Kebabkiusaus

KEBABKIUSAUS

Kebabkiusaus on helppo ja herkullinen arkiruoka, joka maistuu varmasti koko perheelle. Vuokaruoat ovat riittoisia ja maistuvat useampanakin päivänä peräkkäin. Tätä reseptiä on helppo varioida omien makumieltymysten mukaan lisäämällä kiusaukseen vaikkapa aurajuustoa tai käyttämällä kanakebablastuja.

Tarvitset 

400 g Göransin kebablastuja

1 kg perunasipulisekoitusta

3 dl ruokakermaa

Göransin kebabkastike

suolaa

mustapippuria

Kebabkiusauksen valmistus:


1. Ota kebablastut ja perunasipulisekoitus huoneen lämpöön n. 1/2 h ennen valmistuksen aloittamista.

2. Voitele uunivuoka ja esipaista perunasipulisekoitusta pakkauksessa annetussa lämpötilassa n. 15 minuuttia. Halutessasi voit sillä aikaa suikaloida kebablastut.

3. Sekoita suikaloidut kebablastut perunasipulisekoituksen kanssa ja kaada joukkoon ruokakerma ja loraus kebabkastiketta. Mausta hyppysellisellä suolaa ja viimeistele mustapippurilla. 

4. Paista uunissa vielä n. 50 minuuttia kunnes kiusaus saa kauniin värin. Tarjoile esimerkiksi punajuuriviipaleiden kera.

 

Vinkki:
Ripottele päälle juustoraastetta ja saat kiusaukseen rapean juustoisen pinnan.

Katso myös muut herkulliset reseptimme täältä.