
KEBABKIUSAUS
Kebabkiusaus on helppo ja herkullinen arkiruoka, joka maistuu varmasti koko perheelle. Vuokaruoat ovat riittoisia ja maistuvat useampanakin päivänä peräkkäin. Tätä reseptiä on helppo varioida omien makumieltymysten mukaan lisäämällä kiusaukseen vaikkapa aurajuustoa tai käyttämällä kanakebablastuja.
Tarvitset
1 kg perunasipulisekoitusta
3 dl ruokakermaa
suolaa
mustapippuria
Kebabkiusauksen valmistus:
1. Ota kebablastut ja perunasipulisekoitus huoneen lämpöön n. 1/2 h ennen valmistuksen aloittamista.
2. Voitele uunivuoka. Sekoita suikaloidut kebablastut perunasipulisekoituksen kanssa ja kaada joukkoon ruokakerma ja loraus kebabkastiketta. Mausta hyppysellisellä suolaa ja viimeistele mustapippurilla.
3. Paista uunissa n. 50 minuuttia kunnes kiusaus saa kauniin värin. Tarjoile esimerkiksi punajuuriviipaleiden kera.
Vinkki:
Ripottele päälle juustoraastetta ja saat kiusaukseen rapean juustoisen pinnan.
Katso myös muut herkulliset reseptimme täältä.