
Kebabpasta valkosipulilla ja punaisella paprikalla
Tässä kebabpastassa on vähän ainesosia mutta paljon makua. Edullinen arkiruoka, josta nauttivat niin aikuiset kuin lapsetkin. Jos pastaa jää yli, voit syödä sitä vielä seuraavana päivänä. Lisää pannulle hieman nestettä ja lämmitä pasta uudelleen, niin se on yhtä hyvää kuin edellisenä päivänä.
Valmistusaika alle 20 minuuttia
Ainesosat (5 annosta):
300 g tagliatelleä
1 ½ rkl suolaa
3 rkl oliiviöljyä
3 kpl valkosipulinkynttä
1 kpl punainen paprika
400 g Görans kebabia
Päälle:
parmesan juusto
lehtipersiljaa
Tee näin:
-
Keitä tagliatellepasta suolavedessä pakkauksen ohjeiden mukaisesti.
-
Pilko valkosipuli ja paprika.
-
Paista valkosipulia, paprikaa ja kebabia oliiviöljyssä keskilämmöllä n. 10 minuutin ajan.
-
Annostele pasta kebabin kanssa. Ripottele päälle parmesaania ja lehtipersiljaa ennen tarjoilua.
Lisää helppoja ja hyviä reseptejä löydät täältä!