Kebabpasta valkosipulilla ja punaisella paprikalla

Tässä kebabpastassa on vähän ainesosia mutta paljon makua. Edullinen arkiruoka, josta nauttivat niin aikuiset kuin lapsetkin.


Kebabpasta

Kebabpasta valkosipulilla ja punaisella paprikalla

 

Tässä kebabpastassa on vähän ainesosia mutta paljon makua. Edullinen arkiruoka, josta nauttivat niin aikuiset kuin lapsetkin. Jos pastaa jää yli, voit syödä sitä vielä seuraavana päivänä. Lisää pannulle hieman nestettä ja lämmitä pasta uudelleen, niin se on yhtä hyvää kuin edellisenä päivänä.

 

Valmistusaika alle 20 minuuttia

 

Ainesosat (5 annosta):

300 g tagliatelleä

1 ½ rkl suolaa

3 rkl oliiviöljyä 

3 kpl valkosipulinkynttä

1 kpl punainen paprika 

400 g Görans kebabia

 

Päälle:

 

parmesan juusto

lehtipersiljaa

 

Tee näin:

 

  1. Keitä tagliatellepasta suolavedessä pakkauksen ohjeiden mukaisesti.

  2. Pilko valkosipuli ja paprika.

  3. Paista valkosipulia, paprikaa ja kebabia oliiviöljyssä keskilämmöllä n. 10 minuutin ajan.

  4. Annostele pasta kebabin kanssa. Ripottele päälle parmesaania ja lehtipersiljaa ennen tarjoilua.

 

Lisää helppoja ja hyviä reseptejä löydät täältä!