Kebabwokki aasialaisella twistillä

Kebabwokki vihannesten ja valkosipulikastikkeen kanssa on nopea ja helppo arkiruoka. Käyttämällä ainesosina lasinuudeleita, valkokaalia ja limeä voit luoda jännittävän aasialaisen twistin alle 20 minuutissa!


Kebabwokki

Kebabwokki aasialaisella twistillä

 

Kebabwokki vihannesten ja valkosipulikastikkeen kanssa on nopea ja helppo arkiruoka. Käyttämällä ainesosina lasinuudeleita, valkokaalia ja limeä voit luoda jännittävän aasialaisen twistin alle 20 minuutissa!

 

Valmistusaika: Alle 20 minuuttia

 

Ainesosat (4 annosta):

 

100 g lasinuudeleita

3 tippaa seesamiöljyä

2 rkl oliiviöljyä

200 g valkokaalia

1 kpl vihreä paprika

400 g Görans kebabia

Puolikkaan limen mehu

 

Päälle:

 

kevätsipuli

korianteri

Görans valkosipulikastike

½ lime

sesaminsiemeniä

suolaa

pippuria

 

Tee näin:

  1. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää kolme tippaa seesamiöljyä, jotta nuudelit eivät tartu toisiinsa.

  2. Pilko kaali ja paprika. Paista vihannekset pannulla kebabin kanssa. Lisää ½ limen mehu. Paista kebabia vihannesten kanssa noin 10 minuuttia.

  3. Lisää wokin päälle hienonnettua kevätsipulia, korianteria, limeä, seesaminsiemeniä ja Göransin valkosipulikastiketta ennen tarjoilua. Suolaa ja pippuria maun mukaan.

 

Lisää helppoja ja hyviä reseptejä löydät täältä!