
Kebabwokki aasialaisella twistillä
Kebabwokki vihannesten ja valkosipulikastikkeen kanssa on nopea ja helppo arkiruoka. Käyttämällä ainesosina lasinuudeleita, valkokaalia ja limeä voit luoda jännittävän aasialaisen twistin alle 20 minuutissa!
Valmistusaika: Alle 20 minuuttia
Ainesosat (4 annosta):
100 g lasinuudeleita
3 tippaa seesamiöljyä
2 rkl oliiviöljyä
200 g valkokaalia
1 kpl vihreä paprika
400 g Görans kebabia
Puolikkaan limen mehu
Päälle:
kevätsipuli
korianteri
½ lime
sesaminsiemeniä
suolaa
pippuria
Tee näin:
-
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää kolme tippaa seesamiöljyä, jotta nuudelit eivät tartu toisiinsa.
-
Pilko kaali ja paprika. Paista vihannekset pannulla kebabin kanssa. Lisää ½ limen mehu. Paista kebabia vihannesten kanssa noin 10 minuuttia.
-
Lisää wokin päälle hienonnettua kevätsipulia, korianteria, limeä, seesaminsiemeniä ja Göransin valkosipulikastiketta ennen tarjoilua. Suolaa ja pippuria maun mukaan.
Lisää helppoja ja hyviä reseptejä löydät täältä!