
4 annosta
Lämmitä kebablastuja pannulla n. 10 minuuttia välillä käännellen.
Bulgur kikherneillä
- Bulguria 240g
- Kikherneitä 240g
- Sipulia 40g
- Retiisiä 20g
- Ruohosipulia 20g
- Kasvislientä 0,4l
- Rapsiöljyä
- Suolaa ja pippuria
Hienonna sipuli. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipuli. Lisää joukkoon bulgur, kikherneet sekä kasvisliemi joka saa reilusti peittää bulgurin. Sekoita hyvin. Laita kansi päälle ja anna kiehahtaa. Laske lämpö ja anna kiehua hiljalleen n. 15 minuuttia. Lisää mausteet ja retiisit. Koristele ruohosipulilla.
Paahdetut punajuuret
- Tuoretta punajuurta 320g
- Rapsiöljyä
- Hunajaa
- Suolaa ja pippuria
Kuori punajuuret ja leikkaa lohkoiksi. Paahda uunivuuassa öljyyn ja mausteisiin sekoitettuna n. 30 minuuttia 175 asteessa.