Cocktailpalat tikussa - Göransin lihapullatikut

Cocktailpalat tikussa – helppoa ja herkullista naposteltavaa juhliin


Cocktailpalat tikussa - Göransin lihapullatikut

COCKTAILPALAT TIKUSSA – GÖRANSIN LIHAPULLATIKUT

Cocktailpalat tikussa ovat helppoa ja herkullista naposteltavaa juhliin. Helpot cocktailpalat tikussa maistuvat niin lapsille kuin aikuisille ja niiden valmistus sujuu käden käänteessä. Tarjoa niin pikkujouluissa, jouluna, uudenvuoden juhlissa kuin missä tahansa illanistujaisissa. Kolme helppoa reseptiä, olkaa hyvä!


LIHAPULLATIKUT KERA TOMAATIN JA MOZZARELLAN

Tarvitset:
Göransin herkkulihapullia
pieniä mozzarellapalloja
tuoretta basilikaa
cocktailtikkuja


Valmistus:
1. Halkaise lihapullat.
2. Pujota tikkuihin lihapullan puolikas, mozzarellapallo ja basilikan lehti.
3. Asettele ja tarjoile!


LIHAPULLATIKUT KERA PERUNAN JA HALLOUMIN

Tarvitset:
Göransin herkkulihapullia
punasipulia
tuoretta basilikaa
keltaisia kirsikkatomaatteja
halloumia
perunaa
oliiviöljyä
paprikajauhetta
suolaa
mustapippuria
cocktailtikkuja


Valmistus:
1. Pese perunat huolellisesti ja pilko kuorineen kuutioiksi. Sekoita oliiviöljy ja mausteet kulhossa perunalohkojen kanssa.
2. Levitä periunakuutiot uunipellille leivinpaperin päälle ja kypsennä 225-asteisessa uunissa 35-40 minuuttia.
3. Sillä aikaa kun perunat ovat uunissa, halkaise lihapullat ja kirsikkatomaatit kahtia, leikkaa punasipuli ja viipaloi halloumi paloiksi.
4. Kasaa lopulta aineksista cocktailpaloja lisäämällä tikkuun perunaa, halloumia, tomaattia, punasipulia, basilikaa ja lihapullan puolikas. Voit katsoa reseptikuvasta mallia.
5. Asettele kauniisti ja tarjoile vieraille!

LIHAPULLATIKUT KERA SIPULIN JA TÄYSJYVÄPATONGIN

Tarvitset:
täysjyväpatonkia
Göransin herkkulihapullia
keltasipulia
kirsikkatomaatteja
majoneesia 
cocktailtikkuja

Valmistus:
1. Pilko keltasipuli ja paista voissa.
2. Viipaloi patongista siivuja ja halkaise ne vielä puoliksi. Halkaise lihapullat ja kirsikkatomaatit,
3. Levitä patongin päälle majoneesia ja lisää muut ainekset päälle ja vielä viimeisenä cocktailtikku pitämään rakennelman kasassa.
4. Asettele kauniisti ja tarjoile!

Vinkki! Lämmitä lihapullatikkuja hetki matalalla lämmöllä uunissa hetki ennen tarjoilua.