Lihaa Suomesta, makuja maailmalta


Streetfood on täydellistä sinulle, jos haluat löytää uusia makuja niin ettei se on kallista tai hankala. Streetfood on yhteinen nimi pikaruoalle eri puolilta maailmaa jota usein myydään katujen ja aukioiden kojuista tai kärryistä. Sitä syödään yleensä ilman ruokailuvälineitä ja annoksien hinta on huomattavasti halvempi kuin ravintolassa. Göransin tuotteilla on helppoa valmistaa todella hyvää streetfoodia kotona.

Hampurilainen paistovalmiista hampurilaispihvistä 

Amerikkalaista katuruokaa parhaimmillaan! Helppo ruokalaji, jonka kokkaaminen helpottuu entisestään Göransin paistovalmiilla hampurilaispihveillä jotka ovat valmistettu suomalaiseta naudanlihasta. Tässä ovat parhaat vinkkimme sinulle, joka haluat onnistua valmistamaan todella mehukkaita hampurilaispihvejä.

Cevapi tuo vaihtelua lihapulliin

Cevapi on perinteinen Balkanin maiden jauheliharuoka, joka muistuttaa mausteisia naudan jauhelihapihvejä. Göransilta löydät ne valmiina grillatujen ja irtopakastettujen jauhelihakebakoidenmuodossa, jotka voit sulattaa ja paistaa pannulla tai uunissa. Loistavia pitaleivän ja salaatin kera! 

Siksi sinun pitäisi valita Görans


  • Käytämme korkealaatuisia kotimaisia raaka-aineita.
  • Tuotteemme valmistetaan vastuullisesti ympäristöystävällisessä tehtaassamme Pietarsaaressa.
  • Pakastettuja tuotteitamme ei tarvitse sulattaa etukäteen, mikä säästää paljon aikaa keittiössä. Paista muutama minuutti pannulla ja valmista on!
  • Voit vähentää ruokahävikkiäsi valitsemalla irtopakastetun tuotteen. Ota vain se mitä tarvitset ja jätä loput takaisin pakastimeen.
  • Tuotteitamme voidaan käyttää useilla eri tavoilla. Meiltä löydät yksinkertaisia reseptejä, jos haluat kokeilla erilaisia variaatioita.

Katso lisää reseptejä »

Kuka on Göran?

Ab Korv-Görans Kebab Oy:n tarina alkaa Pietarsaaren tunnetusta grillikioskista Korv-Göranista. Yrityksen perusti Göran Lillkåll vuonna 1988, jolloin Korv-Görans-grilli ja kebabeja valmistava liiketoiminta muuttuivat kahdeksi eri yhtiöksi. Gustav Granholmista tuli vuonna 2006 osakas Ab Korv-Görans Kebab Oy:ssä, joka valmistaa kebabeja ja muita lihapakasteita Görans-tuotemerkillä. Muutamaa vuotta myöhemmin koko yritys siirtyi Granholmien perheen omistukseen. Siitä lähtien perheyritys on jatkuvasti kehittänyt liiketoimintaa. Tavoitteena on valmistaa markkinoiden parhaita pakastelihatuotteita, ei vain Suomessa vaan myös lähialueilla.

Lue lisää yrityksestämme »