Yritys


Ab Korv-Görans Kebab Oy


Ab Korv-Görans Kebab Oy on vuonna 1988 perustettu pietarsaarelainen perheyritys. Toimintaansa aktiivisesti kehittävän yrityksen tavoitteena on olla tuotealansa johtava yritys niin kotimaassa kuin lähialueillakin.

“Me Ab Korv-Görans Kebab Oy:llä olemme panostaneet merkittävästi nykyaikaiseen, kustannustehokkaaseen, turvalliseen ja tehokkaaseen elintarviketuotantoon. Jatkuvan tuotekehityksemme ansiosta kykenemme tarjoamaan sekä ammattilaisille että kuluttajille laadukkaita ja taloudellisesti kannattavia tuotteita.

Tuotteemme ovat pikaruokailun klassikoita, minkä lisäksi olemme kasvaneet merkittäväksi HoReCa-sektorin ja vähittäiskaupan tavarantoimittajaksi. Valmistamme myös kaupan omia merkkituotteita sekä alihankintatuotteita muille elintarvikealan yrityksille. 

Tuotevalikoimamme koostuu lihavalmisteista ja ateriakastikkeista. Päätuotteemme on kebabliha jalostettuna eri asiakassegmenttien tarpeisiin, minkä lisäksi valmistamme koko liha- ja kanatuotteita.

Viime vuosien aikana olemme panostaneet merkittävästi nykyaikaiseen tuotantoon. Kesällä 2019 ovensa avannut tehtaamme työllistää noin 45 ammattitaitoista henkilöä.“

– Gustav Granholm, toimitusjohtaja

Nykyaikaista tuotantoa

Uuden tehtaan myötä olemme vähentäneet vuosittaisia CO2 päästöjä 938 tonnia.

Ab Korv-Görans Kebab Oy:n toimintaan kuuluu oleellisena osana jatkuva kehittyminen. Vuonna 2012 otettiin käyttöön edistyksellinen irtopakastuslinjasto ja keväällä 2015 uusi grillauslinjasto. Uusi kustannustehokas, turvallinen ja ympäristöystävällinen tuotantolaitos avattiin vuonna 2019.

Uusi tuotantolaitoksemme on entistä tilavampi ja tehokkaampi, mikä lisää tuotteidemme valmistuskapasiteettia merkittävästi. Volyymien lisäksi on kiinnitetty erityistä huomiota työntekijöiden ergonomiaan ja viihtyvyyteen. Yksitoikkoiset ja staattiset työvaiheet on minimoitu ja useita raskaita työvaiheita on pystytty automatisoimaan. Tehokkaiden kuljettimien ansiosta myös hygieniataso paranee entisestään. Uusi tuotantolaitoksemme on turvallinen, nopea, tehokas ja ympäristöystävällinen.

Korkeaa laatua ja hyvää makua turvallisesti

Toimintamme peruspilareita on elintarviketurvallisuus sekä tuotteiden hyvä maku, erinomainen hinta-laatusuhde ja ehdottoman korkea laatu. ISO 22000 sertifikaatti meillä on ollut jo vuodesta 2008 ja nykyään meillä on FSSC 22 000 sertifikaatti.

Tuotekehityksemme on aktiivista ja kuuntelemme kuluttajia herkällä korvalla. Toimintamme on ketterää ja joustavaa, ja oma kehitysosastomme testaa uusia tuotteita lähes joka viikko. Ketteryytemme näkyy myös hyvänä asiakaspalveluna. Vastaamme aina asiakkaidemme pyyntöön nopeasti. Suosimme suomalaista liharaaka-ainetta aina kun se on mahdollista ja olemme minimoineet lisäaineiden käytön.

Ainutlaatuista kebabvalmistusta

Perinteisen varrasvalmistuksen sijaan lastuamme kebabin raakamassasta, jonka paistaminen ja jäähdyttäminen kestää vain reilun minuutin. Nopea prosessi on erittäin hygieeninen. Tuotantomme toinen innovaatio on irtopakastaminen. Voimme pakastaa jopa yksittäisiä kebablastuja tai jauheliharakeita, minkä ansiosta turha sulattamisen tarve poistuu ja ruokahävikin määrä vähenee huomattavasti.

Ympäristöystävällistä tuotantoa

Uusi tehtaamme kuuluu Suomen ympäristöystävällisimpiin tehtaisiin. Fossiilisten polttoaineiden sijasta käytämme lähes kaiken energiamme tuottamiseen lämmöntalteenottoa. Tulevaisuudessa energiaa saadaan myös biokaasusta ja aurinkopaneeleista. Uudistusten jälkeen kaikki toimintomme sijaitsevat saman katon alla, mikä tekee toiminnastamme myös nopeaa ja kustannustehokasta.