Yritys


Ab Korv-Görans Kebab Oy

Korv-Görans Kebab tuottaa markkinoiden parhaita pakastettuja lihatuotteita, joita valmistaa hyvinvoiva henkilöstö vastuullisella ja ympäristöä säästävällä tavalla. Perheyritys on perustettu vuonna 1988 Pietarsaaressa.

 

Meistä

 ”Panostamme merkittävästi nykyaikaiseen, kustannustehokkaaseen ja turvalliseen elintarviketuotantoon., jonka avulla pystymme tarjoamaan sekä ammattilaisille että kuluttajille laadukkaita tuotteita.Tuotteemme ovat pikaruokailun klassikoita, minkä lisäksi olemme kasvaneet merkittäväksi hotelli- ja ravintola-alan sekä vähittäiskaupan tavarantoimittajaksi

Päätuotteemme on kebabliha, minkä lisäksi valmistamme kokoliha- ja kanatuotteita sekä kastikkeita.Kaikkien Suomen kauppaketjujen lisäksi monia Korv-Göransin tuotteita saa myös esimerkiksi Ruotsista. Valmistamme myös kaupan omia merkkituotteita sekä alihankintatuotteita muille elintarvikealan yrityksille.

Viime vuosina olemme panostaneet merkittävästi nykyaikaiseen tuotantoon. Kesällä 2019 ovensa avannut tehtaamme työllistää noin 75 ammattitaitoista henkilöä. Tervetuloa käymään ja tutustumaan tuotantoomme ja toimintaamme!”

– Gustav Granholm, toimitusjohtaja

Nykyaikaista tuotantoa

Jatkuva kehittyminen on yksi Korv-Görans Kebabin tärkeimpiä arvoja. Uuden ympäristöä säästävän tuotantolaitoksen avulla olemme pystyneet vähentämään vuosittaisia hiilidioksidipäästöjämme 938 tonnilla.

Kaksi aiempaa virstanpylvästä olivat irtopakastettujen tuotteiden kehittäminen vuonna 2012 ja valmiiksi paistettujen kebablastujen uudistettu valmistusmenetelmä vuonna 2015. Nämä panostukset loivat pohjan edelleen jatkuvalle vahvalle kehitykselle. Joulukuussa 2021 otettiin käyttöön oma leikkaamo nykyisen tuotantolaitoksen yhteyteen. Leikkaamo varmistaa raaka-aineiden saatavuuden ja mahdollistaa tuotannon laadukkuuden. Samalla voimme tukea kotimaisia lihantuottajia.

Laatua, asiakaskeskeisyyttä ja turvallisuutta

Toimintamme peruspilareita ovat korkeatasoinen elintarviketurvallisuus, hyvä maku ja erinomainen laatu – kilpailukykyiseen hintaan. Korv-Görans Kebab on ollut ISO 22000 -sertifioitu jo vuodesta 2008 ja vuodesta 2020 alkaen myös FSSC 22000 -sertifioitu.

Laadukas asiakaspalvelu näkyy esimerkiksi siinä, että kuuntelemme kuluttajien ja markkinoiden tarpeita herkällä korvalla. Ketterän ja joustavan toimintamme ansiosta testaamme uusia tuotteita lähes viikoittain. Suosimme suomalaista liharaaka-ainetta aina kun se on mahdollista ja olemme minimoineet lisäaineiden käytön.