Ab Korv-Görans Kebab Oy

Ab Korv-Görans Kebab Oy on vuonna 1988 perustettu kehittyvä perheyritys Pietarsaaresta. Laatusertifioitu moderni tehdas työllistää n. 25 henkilöä. Strategiamme on olla johtava ja kasvava yritys vahvoilla tuotealueillamme, niin kotimaassa kuin lähialueillakin. Tuotevalikoimamme koostuu lihavalmisteista ja ateriakastikkeista. Päätuotteemme on kebabliha, jalostettuna eri asiakassegmenttien tarpeisiin. Valmistamme myös kokolihatuotteita sekä sarjan broilertuotteita. Ateriakastikesarjan ykkönen on suosittu kebabkastike.

Tuotteemme ovat klassikoita pikaruokailussa mutta olemme myös kasvaneet merkittäväksi HoReCa ja vähittäiskaupan tavarantoimittajaksi. Valmistamme myös kaupan omia merkkituotteita sekä alihankintana tuotteita muille elintarvikealan yrityksille. Jatkuvan tuotekehityksemme tavoite on tarjota jatkossakin laadukkaita ja taloudellisesti kannattavia tuotteita niin ammattilaiselle kuin kuluttajallekkin.

Tärkeät ajanjaksot yrityksen lähihistoriassa sijoittuvat syksyyn 2012 jolloin otettiin käyttöön moderni irtopakastuslinjasto sekä kevääseen 2015 jolloin uusi grillauslinjasto asennettiin.

Tuotteidemme laatua ja makua arvostetaan ja nämä, elintarviketurvallisuuden kanssa, ovat toimintamme peruspilarit. Suosimme suomalaista liharaaka-ainetta aina kun se on mahdollista ja pyrimme minimoimaan lisäaineiden käyttöä.

Ab Korv-Görans Kebab Oy:llä on ollut ISO 22000 sertifikaatti vuodesta 2008.