Cevapi nötfärsrullader

ĆEVAPI eller ĆEVAPČIĆI är en traditionell köttfärsrätt från länderna på Balkan. Den kan till exempel serveras med potatis eller bröd.


Cevapi nötfärsrullader

Ingredienser:

Nötkött, vatten, potatisfiber, lök, tapiokastärkelse, kryddor (vitlök, paprika, svartpeppar, bockhornsklöverextrakt, jästextrakt, arom, rödbetspulver, karamell), joderat salt, dextros, socker, antioxidationsmedel (E301), surhetsreglerande medel (E500, E331), stabiliseringsmedel (E450, E451).

Kötthalt: 80% Köttets ursprungsland: Finland.

Förpackningsstorlek:

750 g

Tillagning:

För bästa resultat låt produkten tina innan tillagningen.



≈ 6 min


≈ 7 min
185°C

Näringsinnehåll 100g: 

Gluteeniton Laktoositon

Energi  1130 kJ / 270 kcal
Fett  21 g 
- varav mättat  11 g 
Kolhydrater  7,2 g 
- varav socker 2,3 g 
Protein 14 g 
Salt  1,5 g 
Laktos  0/100 g