Ainekset:
250 g | Göransin kebablastuja |
1 rkl | ruokaöljyä |
1 | punainen paprika |
1 | keltainen sipuli |
1 | valkosipulinkynsi |
1 rkl | tuoretta chiliä |
1 rkl | soijakastiketta |
1 rkl | tomaattipyreetä |
2 dl | kermaa |
1 dl | vettä |
svartpeppar | |
färsk persilja |
Tee näin:
- Pilko paprika ja keltainen sipuli karkeasti.
2. Hienonna valkosipuli ja chili.
3. Kuumenna paistinpannu ja lisää öljy sekä Göransin kebablastuja. Paista kebablastut noin 6 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita.
4. Lisää paprika, sipuli, valkosipuli ja chili. Paista, kunnes sipuli ja paprika pehmenevät.
5. Lisää soijakastike ja tomaattipyree. Sekoita hyvin!
6. Kaada joukkoon kerma ja vesi, anna kiehua hiljalleen 2 minuuttia.
7. Mausta mustapippurilla ja tuoreella persiljalla.