
Ympäristöä säästävää tuotantoa
Korv-Görans Kebabin uusi tehdas kuuluu Suomen ympäristöystävällisimpiin tehtaisiin. Fossiilisten polttoaineiden sijaan lähes kaikki energia tuotetaan lämmön talteenotolla. Tulevaisuudessa saamme energiaa myös biokaasusta ja aurinkopaneeleista. Muita toteutettuja toimenpiteitä ovat esimerkiksi siirtyminen öljystä vihreään sähköön sekä muovin määrän vähentäminen tuotantoprosesseissa ja pakkauspusseissa.
Laadukkaita tuotteita
Jatkuvan tuotekehityksen ansiosta voimme käyttää mahdollisimman vähän lisäaineita. Viime vuosina olemme tehneet investointeja, jotka lyhentävät sulatusaikoja, tekevät sulattamisesta hygieenisempää ja tasaavat kanatuotteiden suolapitoisuutta. Olemme myös ottaneet käyttöön oman leikkaamomme, mikä varmistaa kotimaisen naudanlihan entistä paremman saatavuuden.


Ainutlaatuista kebabvalmistusta
Perinteisessä kebabvalmistuksessa höylätään lastuja lihavartaasta, mutta irtopakastetut kebablastumme valmistetaan lihamassasta, jonka paistaminen ja jäähdyttäminen kestää vain reilun minuutin. Tämä ainutlaatuinen prosessi on erittäin hygieeninen, sillä lämpötilan vaihtelut ovat nopeita Koska valmis tuote on irtopakastettu, sen valmistaminen hyvin nopeaa. Se myös vähentää ruokahävikkiä, sillä asiakkaan tarvitsee valmistaa vain haluttu määrä.
Hyvinvoiva henkilöstö
Korv-Görans Kebabin perusta on sen henkilöstö. Sen vuoksi yritykselle on tärkeää luoda työympäristö, jossa työntekijät viihtyvät ja voivat hyvin. Hyvinvoinnin edistämiseksi olemme investoineet muun muassa ergonomisiin työvälineisiin, henkilöstön liikunta- ja hierontaetuihin sekä henkilöstöruokalaan.
