Ainutlaatuista kebabvalmistusta
Meidän ainutlaatuinen valmistusprosessimme ansiosta kebablastut valmistuvat tehokkaasti ja hygieenisesti, sillä lämpötilavaihtelut ovat erittäin nopeita. Raa’asta massasta kypsään irtopakastettuun valmiiseen tuotteeseen kuluu vain reilu minuutti.
Irtopakastetun tuotteen käyttäminen keittiössä on erittäin nopeaa, kun tuote voidaan käyttää sulattamatta. Kallista hävikkiäkään ei synny, kun helpommin voi valmistaa vain tarpeellinen määrä.
Puhtaita tuotteita
Jatkuvan tuotekehityksen ansiosta olemme luopuneet lähes kaikista lisäaineiden käytöstä. Viime vuosina olemme tehneet investointeja, jotka esimerkiksi lyhentävät sulatusaikoja ja tasaavat kanatuotteiden suolapitoisuutta. Olemme myös ottaneet käyttöön oman leikkaamomme, mikä varmistaa kotimaisen naudanlihan entistä paremman saatavuuden.
Ympäristöä säästävää tuotantoa
Korv-Görans Kebabin uusi tehdas kuuluu Suomen ympäristöystävällisimpiin tehtaisiin. Fossiilisten polttoaineiden sijaan lähes kaikki energia tuotetaan lämmön talteenotolla. Tulevaisuudessa saamme energiaa myös biokaasusta ja aurinkopaneeleista. Muita toteutettuja toimenpiteitä ovat esimerkiksi siirtyminen öljystä vihreään sähköön sekä muovin määrän vähentäminen tuotantoprosesseissa ja pakkauspusseissa.
Hyvinvoiva henkilöstö
Korv-Görans Kebabin perusta on sen henkilöstö. Sen vuoksi yritykselle on tärkeää luoda työympäristö, jossa työntekijät viihtyvät ja voivat hyvin. Hyvinvoinnin edistämiseksi olemme investoineet muun muassa ergonomisiin työvälineisiin, henkilöstön liikunta- ja hierontaetuihin sekä henkilöstöruokalaan.