Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Skip to content

Tietoa meistä

Korv-Görans Kebab tuottaa markkinoiden parhaita pakastettuja lihatuotteita, joita valmistaa hyvinvoiva henkilöstö vastuullisella ja ympäristöä säästävällä tavalla. Perheyritys on perustettu vuonna 1988 Pietarsaaressa.

 ”Panostamme merkittävästi nykyaikaiseen, kustannustehokkaaseen ja turvalliseen elintarviketuotantoon, jonka avulla pystymme tarjoamaan laadukkaita tuotteita sekä ammattilaisille että kuluttajille. Tuotteemme ovat pikaruokailun klassikoita, minkä lisäksi olemme kasvaneet merkittäväksi hotelli- ja ravintola-alan sekä vähittäiskaupan tavarantoimittajaksi.

– Evert Granholm,
toimitusjohtaja

Nykyaikaista tuotantoa

Jatkuva kehittyminen on yksi Korv-Görans Kebabin tärkeimpiä arvoja. Uuden ympäristöä säästävän tuotantolaitoksen avulla olemme pystyneet vähentämään vuosittaisia hiilidioksidipäästöjämme 938 tonnilla.

Kaksi aiempaa virstanpylvästä olivat irtopakastettujen tuotteiden kehittäminen vuonna 2012 ja valmiiksi paistettujen kebablastujen uudistettu valmistusmenetelmä vuonna 2015. Nämä panostukset loivat pohjan edelleen jatkuvalle vahvalle kehitykselle. Joulukuussa 2021 otettiin käyttöön oma leikkaamo nykyisen tuotantolaitoksen yhteyteen. Leikkaamo varmistaa raaka-aineiden saatavuuden ja mahdollistaa tuotannon laadukkuuden. Samalla voimme tukea kotimaisia lihantuottajia.

Laatua, asiakaskeskeisyyttä ja turvallisuutta

Toimintamme peruspilareita ovat korkeatasoinen elintarviketurvallisuus, hyvä maku ja erinomainen laatu – kilpailukykyiseen hintaan. Korv-Görans Kebab on ollut ISO 22000 -sertifioitu jo vuodesta 2008 ja siirtynyt BRC-sertifiointiin vuodesta 2023.

Kuuntelemme kuluttajien ja markkinoiden tarpeita herkällä korvalla ja teemme tuotekehitysyhteistyötä foodservice asiakkaiden kanssa. Suosimme suomalaista liharaaka-ainetta aina kun se on mahdollista ja olemme minimoineet lisäaineiden käytön.

Tehokasta tuotantoa ja lempeää johtamista

Kun Evert Granholm siirtyi toimitusjohtajaksi vuonna 2023, elintarvikevalmistaja Korv-Görans Kebabilla oli yli 80 työntekijää, ja legendaarisen kebabin rinnalle on tullut joukko muita tuotteita. Evert seisoo edelleen molemmin jaloin tehtaan lattialla, tuotannossa, jossa hän on parhaimmillaan. Tehtaalla hän voi olla myös läsnä oleva johtaja työntekijöilleen.

Lue koko haastattelu