Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Skip to content

Görans on ollut Pizza-Kebab Centerin luottovalinta jo 25 vuotta

Pizza-Kebab Center Ylöjärvellä on leikannut korkealaatuisia kebablastuja Göransin kebabvartaista jo 25 vuoden ajan, eikä heillä ole aikomustakaan lopettaa. Ravintolalla on uskollinen asiakaskunta, joka arvostaa kotimaista, korkean lihapitoisuuden omaavaa kebabia.

Yksi ruokalistan suosikeista on “Suden nälkä” – reilu annos kebabia, ranskalaisia perunoita, leipää ja salaattia, joka nimensä mukaisesti taltuttaa isommankin nälän. Kebabliha siihen vuollaan erikoismaustetusta, käsin tehdystä Göransin kebabvartaasta, jonka lihapitoisuus on yli 90 %.

”Olemme käyttäneet Göranin kebabvartaita jo 25 vuotta, ja olemme erittäin tyytyväisiä niihin. Arvostamme sitä, että Görans valmistaa tuotteet toiveidemme mukaan, ja saamme ne juuri meille sopivasti maustettuina. Asiakkaat rakastavat täyslihakebabiamme”, sanoo ravintolapäällikkö Safet Latifi.

Safet Latifi muutti Kosovosta Suomeen vuonna 1992, ja hänen isänsä perusti ravintolan Ylöjärvelle vuonna 2000. Latifi halusi panostaa kotimaiseen, korkean lihapitoisuuden omaavaan lihaan pizzoissaan ja kebab-annoksissaan. Hän alkoi etsiä kebab-toimittajaa, joka jakaisi hänen kiinnostuksensa laatuun. Safet muistelee, että Görans oli yksi ensimmäisistä kebab-vartaiden valmistajista Suomessa.

Yhteistyökumppani, joka kuuntelee asiakasta

”Osallistuimme erilaisille messuille ja kuulin, että Göransilla on hyviä ja korkealaatuisia tuotteita. Görans oli asiakaslähtöinen alusta alkaen, ja olemme tehneet hyvää yhteistyötä jo 25 vuoden ajan. Göransin vahvuus on kyky ottaa huomioon asiakkaan tarpeet”, Safet Latifi kertoo.

Ravintola-ala on kohdannut useita haasteita viime vuosina. Koronapandemia oli vaikeaa aikaa, mutta siitä huolimatta Pizza-Kebab Center Ylöjärvellä selvisi. Viime vuosina kotimaisen lihan saaminen on käynyt yhä vaikeammaksi.

”Se voi olla haaste, mutta meille se ei ole muodostunut ongelmaksi. 25 vuoden aikana olemme löytäneet luotettavat toimittajat, joilta saamme tarvittavat raaka-aineet”, sanoo Safet Latifi.

Pizza-Kebab Centerin nettiarvosteluiden joukosta löytyy muun muassa seuraava kommentti: ”Erittäin hyvät pizzat ja ystävällinen henkilökunta. Hinta-laatusuhde on aivan loistava! Suosittelen lämpimästi.”

Mikä on menestyksenne salaisuus?

”Olemme aina panostaneet korkealaatuiseen kotimaiseen lihaan ja tuoreisiin vihanneksiin. Mutta pelkkä hyvä ruoka ei riitä, meillä on myös mukava henkilökunta ja pidämme huolta ravintolan hygieniasta. Olemme onnistuneet luomaan hyvän maineen”, kertoo Safet Latifi.

Haluatko kokeilla Göransin kebabia ravintolassasi?

Meidän kebabvartaamme pyörivät ahkerasti ravintoloissa ympäri maata. Göransin käsintehty kebabvartaat valmistetaan kotimaisesta naudanlihasta, ja niissä on 90 %:n lihapitoisuus. Vartaat ovat laktoosittomia ja gluteenittomia, ja ne toimitetaan raakapakasteina. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Haluatko, että otamme yhteyttä sinuun?

"*" indicates required fields

Nimi*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.