Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Skip to content

Döner kanakebabpastavuoka

(0)
  • 20

Tämä täyteläinen ja herkullinen pastavuoka yhdistää mehukkaan Göransin Döner kanakebablastut värikkääseen fusilipastaan. Ruoka valmistuu helposti uunissa ja sopii mainiosti niin arkiruokailuun kuin suurempaan tarjoiluun. Täyteläinen makumaailma, tasapainoinen ravintosisältö ja laktoosittomuus tekevät tästä varman suosikin monenlaisiin ruokailuhetkiin.

Ainesosat

1,350 kgGörans Döner
kanakebablastuja
0,250 kg Punainen paprikakuutio
0,350 kgTomaattikuutio
0,170 kgHienonnettu sipuli
0,011 kgValkosipulimurska
0,300 kgGörans kebabkastike
0,300 kgKoskenlaskija cheddarjuustocreme
0,060 kgKylmäliukoinen tärkkelys/suuruste
0,700 kgFusili tricolore
0,017 kgKanaliemi
0,006 kgJodioitu suola
3,200 kgVettä

Ravintosisältö

RavintotekijäMäärä / 100g
energia kj398,6
energia kcal96
rasva3,62
rasvahapot tyydyttyneet0,92
hiilihydraatti9,89
sokeri1,64
proteiini5,23
kuitu0,53
suola0,7
laktoosi0

Tee näin:

  1. Punnitse pasta 1/1 65 GN-vuokaan.
  2. Sekoita liemijauhe tärkkelykseen.
  3. Lisää kylmäliukoinen tärkkelys pataan samalla sekoittaen.
  4. Lisää pataan vesi ja juustocreme, sekoita voimakkaasti, että juusto sekoittuu veteen.
  5. Lisää muut ainekset ja sekoita hitaammalla vauhdilla niin, että muut ainekset sekoittuvat tasaisesti. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.
  6. Lisää kastikeseosta GN vuokaan n. 5 l/ vuoka. Sekoita ja kypsennä uunissa: höyry 40 % 140 asteessa n. 40 minuuttia.
  7. Sekoita paiston puolivälissä.
  8. Anna vetäytyä n. 15 minuuttia enne tarjoilua.
  • Horeca