Ainesosat
1,100 kg | Görans Kanagyrosviipaleita |
3,100 kg | viipaleperuna kypsä |
0,225 kg | sipulikuutio |
0,450 kg | punainen paprikakuutio |
0,400 kg | kesäkurpitsakuutio |
0,180 kg | kirsikkatomaatti |
0,011 kg | valkosipulirouhe |
0,003 kg | mustapippuri rouhittu |
0,004 kg | oregano |
0,004 kg | timjam |
0,007 kg | paprikajauhe |
0,045 kg | rypsiöljy |
0,023 kg | kylmäliukonen tärkkelys/suuruste |
0,400 kg | cheddarjuustokastike |
0,900 kg | vettä |
0,020 kg | kanaliemi |
0,010 kg | jodioitu ruokasuola |
Ravintosisältö
Ravintotekijä | Määrä / 100g |
energia kj | 313,35 |
energia kcal | 75,04 |
rasva | 3,04 |
rasvahapot tyydyttyneet | 0,71 |
hiilihydraatti | 8,24 |
sokeri | 1,10 |
proteiini | 4,15 |
kuitu | 1,37 |
suola | 0,7 % |
laktoosi | 0 |
Tee näin:
- Punnitse ja sekoita kuivamausteet ja kylmäsuuruste.
- Lisää sekoittavaan pataan nesteet.
- Sekoita nesteeseen ripotellen samalla voimakkaasti vatkaten samaan suuntaan.
- Lisää muut aineet, ei tomaatteja (mikäli jäiset kasvikset, ota sulamaan edellisenä päivänä).
- Pyöräytä ainekset varovaisesti sekaisin, tarkista maku.
- Annoste GN-vuokiin n. 6kg/vuoka.
- Ripottele pinnalle kirsikkatomaatteja.
- Paista 140 asteessa n. 40 minuuttia.
- Horeca