Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Skip to content

Kanagyros perunavuoka

(0)
  • 20

Kanagyros perunavuoka tuo pöytään tutun ja täyttävän uuniruoan uudella vivahteella. Maukas kanagyros yhdistyy perunaviipaleisiin, paprikaan, kesäkurpitsaan ja kirsikkatomaatteihin, saaden lisämakua juustokastikkeesta ja mausteöljystä. Yrttien ja valkosipulin sävyttämä kokonaisuus on helppo valmistaa ja sopii mainiosti isommallekin joukolle – täydellinen esimerkiksi ruokapalveluun tai koululounaalle.

Ainesosat

1,100 kgGörans Kanagyrosviipaleita
3,100 kgviipaleperuna kypsä
0,225 kgsipulikuutio
0,450 kgpunainen paprikakuutio
0,400 kgkesäkurpitsakuutio
0,180 kgkirsikkatomaatti
0,011 kgvalkosipulirouhe
0,003 kgmustapippuri rouhittu
0,004 kgoregano
0,004 kgtimjam
0,007 kgpaprikajauhe
0,045 kgrypsiöljy
0,023 kgkylmäliukonen tärkkelys/suuruste
0,400 kgcheddarjuustokastike
0,900 kgvettä
0,020 kgkanaliemi
0,010 kgjodioitu ruokasuola

Ravintosisältö

RavintotekijäMäärä / 100g
energia kj313,35
energia kcal75,04
rasva3,04
rasvahapot tyydyttyneet0,71
hiilihydraatti8,24
sokeri1,10
proteiini4,15
kuitu1,37
suola0,7 %
laktoosi0

Tee näin:

  1. Punnitse ja sekoita kuivamausteet ja kylmäsuuruste.
  2. Lisää sekoittavaan pataan nesteet.
  3. Sekoita nesteeseen ripotellen samalla voimakkaasti vatkaten samaan suuntaan.
  4. Lisää muut aineet, ei tomaatteja (mikäli jäiset kasvikset, ota sulamaan edellisenä päivänä).
  5. Pyöräytä ainekset varovaisesti sekaisin, tarkista maku.
  6. Annoste GN-vuokiin n. 6kg/vuoka.
  7. Ripottele pinnalle kirsikkatomaatteja.
  8. Paista 140 asteessa n. 40 minuuttia.
  • Horeca