Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Skip to content

Kanagyroskiusaus

(0)
  • 20

Kanagyroskiusaus tuo perinteiseen kiusaukseen herkullista vaihtelua! Tässä ruoassa yhdistyvät mehevät kanagyrosviipaleet, suikaleperuna ja porkkana, kaikki kermaisen täyteläisessä maustekastikkeessa. Mausteiden ja yrttien tasapaino luo syvän, mutta pehmeän maun. Sopii erinomaisesti suurkeittiöihin.

Ainesosat

0,700 kgGörans Kanagyrosviipaleita
3,300 kgsuikaleperuna kypsä
0,250 kgsipulikuutio
0,400 kgporkkanasuikale
0,008 kgchilijauhe
0,004 kgmustapippuri rouhittu
0,025 kglihaliemi
0,002 kgvalkopippuri jauhettu
0,005 kgpaprikajauhe
0,010 kgjodioitu ruokasuola
0,023 kgkylmäliukoinen tärkkelys/suuruste
1,400 kgruokakerma

Ravintosisältö

RavintotekijäMäärä / 100g
energia kj431,81
energia kcal103,82
rasva4,98
rasvahapot tyydyttyneet0,69
hiilihydraatti11,26
sokeri1,75
proteiini4,12
kuitu1,69
suola0,6 %
laktoosi0

Tee näin:

  1. Laita pataan peruna, liha, porkkanasuikaleet ja sipuli. Sekoita varovaisesti.
  2. Mausta ruokakerma mausteilla ja sekoita siihen suuruste ja kaada seos pataan.
  3. Pyöräytä varovaisesti ja tarkista maku.
  4. Annostele kiusaus GN vuokiin 1/65 n. 6 kg/vuoka.
  5. Kypsennä uunissa 140 asteessa n. 40 minuuttia (höyry 30 % jos uunissa höyrypaisto). Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
  • Horeca