Ainesosat
Annoskoko: 0,216 kg
Annosmäärä: 20 kpl
Saanto: 4,324 kg
| 1,400 kg | Görans kebabsuikale |
| 0,160 kg | hienonnettu sipuli |
| 0,250 kg | porkkanasuikale |
| 0,250 kg | paprikakuutio |
| 0,020 kg | valkosipulirouhe |
| 0,005 kg | oregano |
| 0,002 kg | kebabmauste |
| 0,400 kg | paseerattu tomaatti |
| 0,096 kg | tomaattiketsuppi |
| 0,010 kg | lihaliemi |
| 0,006 kg | fariinisokeri |
| 0,010 kg | hienonnettu basilika |
| 0,040 kg | rypsiöljy |
| 0,040 kg | maissitärkkelys |
| 1,600 kg | vettä |
Ravintosisältö
| Ravintotekijä | Määrä / 100g |
| energia kj | 417,80 |
| energia kcal | 99,81 |
| rasva | 7,09 |
| rasvahapot tyydyttyneet | 3,02 |
| hiilihydraatti | 4,22 |
| sokeri | 2,27 |
| proteiini | 4,94 |
| kuitu | 0,87 |
| suola | 0,6 % |
| laktoosi | 0 |
Tee näin:
- Lisää öljy ja sipulit pataan. Kuullota hetki ja lisää pataan kasvikset, vesi ja tomaattimurska.
- Hauduta n. 20 minuttia
- Lisää kebab ja loput mausteet ja hauduta vielä 10 minuuttia.
- Suurusta ja kuumenna vielä hetki.
- Tarkista maku ja tarjoa pastan, riisin tai perunan kanssa.
- Horeca