Ainesosat
Annoskoko: 0,216 kg
Annosmäärä: 20 kpl
Saanto: 4,324 kg
1,400 kg | Görans kebabsuikale |
0,160 kg | hienonnettu sipuli |
0,250 kg | porkkanasuikale |
0,250 kg | paprikakuutio |
0,020 kg | valkosipulirouhe |
0,005 kg | oregano |
0,002 kg | kebabmauste |
0,400 kg | paseerattu tomaatti |
0,096 kg | tomaattiketsuppi |
0,010 kg | lihaliemi |
0,006 kg | fariinisokeri |
0,010 kg | hienonnettu basilika |
0,040 kg | rypsiöljy |
0,040 kg | maissitärkkelys |
1,600 kg | vettä |
Ravintosisältö
Ravintotekijä | Määrä / 100g |
energia kj | 417,80 |
energia kcal | 99,81 |
rasva | 7,09 |
rasvahapot tyydyttyneet | 3,02 |
hiilihydraatti | 4,22 |
sokeri | 2,27 |
proteiini | 4,94 |
kuitu | 0,87 |
suola | 0,6 % |
laktoosi | 0 |
Tee näin:
- Lisää öljy ja sipulit pataan. Kuullota hetki ja lisää pataan kasvikset, vesi ja tomaattimurska.
- Hauduta n. 20 minuttia
- Lisää kebab ja loput mausteet ja hauduta vielä 10 minuuttia.
- Suurusta ja kuumenna vielä hetki.
- Tarkista maku ja tarjoa pastan, riisin tai perunan kanssa.
- Horeca