Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Skip to content

Ajankohtaista

Quesadilla kanalla

Rapeat kana-quesadillat

Quesadillat ovat meksikolainen herkku, joka on valloittanut maailman. Tässä kerromme, miksi quesadillat ovat niin herkullisia ja jaamme yksinkertaisen reseptimme, jossa täytteenä on Göransin maistuvaa kanakebabia. Paistatpa ne pannulla tai airfryerissä, nämä rapeat kana-quesadillat eivät tuota pettymystä. Tulevatko quesadillaat Meksikosta? Quesadillan tarkka alkuperä on hämärän peitossa, mutta todennäköisesti ruokalaji sai alkunsa Meksikon pohjoisosista, tarkemmin sanottuna Sonoran

Read article

Pula naudanlihasta synnyttää kokonaan uusia tuotteita

Viimeistään kaupan jauhelihahyllyjen ammottaessä tyhjyyttään moni kuluttaja huomaa, ettei kotimainen lihantuotanto olekaan itsestäänselvyys. Me Göransilla valmistamme paljon tuotteita laadukkaasta suomalaisesta naudanlihasta (kuten suosituimman tuotteemme, kebabin) joten kärsimme yhtä lailla koko maan tasolla tuntuvasta naudanlihapulasta. Ratkaisuksi olemme kehittäneet uusia tuotteita, joissa hyödynnämme helpommin saatavia raaka-aineita. Yksi asia ei kuitenkaan muutu: hyvä maku. Kotimaisen lihan saatavuus kriisissä

Read article

Göransin lihafilosofia

Kun valitset Göransin tuotteen, tuet kotimaista lihantuotantoa. Se puolestaan takaa, että Suomessa saadaan puhdasta ja jäljitettävää lihaa, jonka tuotannossa antibioottien käyttö on minimaalista. Görans täyttää elintarviketurvallisuuden tiukimmat vaatimukset ja tekee tiivistä yhteistyötä paikallisten tuottajien kanssa edistääkseen suomalaisen laadukkaan lihan saatavuutta. Tuotteemme valmistetaan omassa tehtaassamme Pietarsaaressa, jossa voimme varmistaa laadun joka vaiheessa prosessia.Raaka-aineet ovat ratkaisevan tärkeitä

Read article