Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Skip to content

Göransin lihafilosofia

Kun valitset Göransin tuotteen, tuet kotimaista lihantuotantoa. Se puolestaan takaa, että Suomessa saadaan puhdasta ja jäljitettävää lihaa, jonka tuotannossa antibioottien käyttö on minimaalista. Görans täyttää elintarviketurvallisuuden tiukimmat vaatimukset ja tekee tiivistä yhteistyötä paikallisten tuottajien kanssa edistääkseen suomalaisen laadukkaan lihan saatavuutta. Tuotteemme valmistetaan omassa tehtaassamme Pietarsaaressa, jossa voimme varmistaa laadun joka vaiheessa prosessia.
Raaka-aineet ovat ratkaisevan tärkeitä Göransin tuotteiden maulle. Viime vuosina liha on ollut paljon keskusteltu ja kiistelty aihe, ja siksi haluamme kertoa niistä arvoista ja periaatteista, joiden pohjalta valmistamme tuotteemme. Käytämme pääasiassa kotimaista lihaa, mutta valmistamme myös joitain tuotteita muista Euroopan maista tuodusta naudanlihasta. Tällöin hyödynnämme pitkäaikaisia, itse auditoimiamme yhteistyökumppaneita. Varmistamme elintarviketurvallisuuden koko tuotantoketjun ajan, jotta lopputuote täyttää parhaat mahdolliset laatuvaatimukset.

Puhdasta ja laadukasta lihaa ilman kompromisseja

Suomessa on eläintuotannolle, ruoalle ja valmistukselle tiukat säännöt, jotka takaavat puhtaan ja luonnollisen lihan. Toisin kuin monissa muissa maissa, täällä ei käytetä turhia säilöntäaineita tai keinotekoisia lisäaineita. Kotimainen liha on myös antibioottivapaata, sillä kotimaiset lihantuottajat noudattavat tiukkoja sääntöjä antibioottien käytön suhteen.

Göransin tuotteet valmistetaan tuoreista raaka-aineista omassa tehtaassamme Pietarsaaressa. Panostamme korkeaan lihapitoisuuteen ja meillä on oma paloitteluosasto. Koska pakastamme tuotteemme, lisäaineiden tarve on vähäisempi. Tämä tekee tuotteidemme ainesosaluettelosta lyhyen, mistä olemme ylpeitä.

Jäljitettävyys koko ketjussa

Kotimainen liha on täysin jäljitettävää. Jokainen vaihe tuotantoketjussa on dokumentoitu tilalla kasvatetusta eläimestä valmiiseen lihatuotteeseen pakastimessasi. Kotimainen liha mahdollistaa täyden läpinäkyvyyden – tiedämme tarkalleen, mistä liha tulee ja kuinka sitä on käsitelty koko tuotantoketjun ajan.


Suomalaisia elintarvikkeita valvotaan tarkasti viranomaisten toimesta. Tällä tavalla voidaan varmistaa, että saamme tuotteita, jotka ovat vapaita vaarallisista aineista ja joita on käsitelty korkeimpien turvallisuusvaatimusten mukaisesti. Korkea elintarviketurvallisuus ja valvonta tarkoittavat, että minimoimme elintarvikkeista johtuvien sairauksien riskin.

Maailmanluokan elintarviketurvallisuus

Görans erottuu edukseen, koska koko valmistusprosessi tapahtuu omassa tehtaassamme.


”Me voimme varmistaa laadun valmistusprosessin joka vaiheessa. Meillä on BRC-sertifikaatti, joka on paras mahdollinen elintarviketurvallisuuden arviointi. Se osoittaa, että Görans on luotettava ja vakavasti otettava brändi”, sanoo Evert Granholm, Göransin toimitusjohtaja.

Tuemme kotimaista lihantuotantoa

Valitsemalla suomalaisen lihan tuemme paikallista tuotantoa ja luomme edellytyksiä kestävälle lihateollisuudelle Suomessa. Tämä paitsi tukee taloutta ja työllisyyttä, myös varmistaa, että toimitaan tiukkojen ympäristövaatimusten mukaisesti, jotka suojelevat eläinten hyvinvointia ja luontoamme.

”Kun ostamme kotimaisesta lihasta valmistettuja tuotteita, Suomi voi ylläpitää korkeaa omavaraisuusastetta. Tämä on erityisen tärkeää kriisitilanteissa tai jos karja muissa maissa kärsii sairauksista”, sanoo Magnus Bergroth, Göransin myyntipäällikkö.

Muista tarkistaa ainesosaluettelo!

Me Göransilla olemme aina käyttäneet kotimaista laadukasta lihaa ja pitäneet korkean lihapitoisuuden kuluttajatuotteissamme, jotka ovat myynnissä ruokakaupoissa ympäri Suomen. Niiden lisäksi valmistamme myös erikoistuotteita HoReCa-sektorille (hotellit, ravintolat ja catering) sekä elintarviketeollisuudelle asiakkaan toiveiden mukaan. Private label -tuotteet ovat yhä suositumpia, eli kehitämme ja valmistamme tuotteita asiakkaan omalla brändillä.

”Monet asiakkaat huomaavat hinnan eron kaupassa ja luulevat, että pussit sisältävät melkein samanlaista tuotetta, mutta eivät ne olekaan samanlaisia. Vertaamalla private label -tuotteen ja Göransin oman tuotteen ainesosaluetteloita huomaat eron. Ja tietysti huomaat eron myös maussa”, huomauttaa Evert Granholm.