King Meal-ravintola Ylivieskassa on kokeillut monia eri kebabeja vuosien varrella, mutta toistaiseksi mikään ei ole voittanut Göransin kebabin makua. Sitä tarjoillaan King Mealissa niin hampurilaisissa, tortilloissa, pinsassa kuin salaatissakin.
Kebab ranskalaisilla on King Mealin asiakkaiden kestosuosikki, mutta ravintolan keittiömestari Olli Hietapakka on huomannut, että erityisesti lounasaikana yhä useampi valitsee kebabin lisukkeeksi salaatin.
”Salaattiannokseen kuuluu viisi vapaavalintaista täytettä ja 170 grammaa kebabia, joten kyllä nälkä lähtee silläkin”, Hietapakka kertoo.
King Meal-ravintola perustettiin vuonna 1999, ja silloin käytettiin irtopakkauksissa olevia kebablastuja. Vuonna 2002 ravintola vaihtoi Göransin käsintehtyihin kebabvartaisiin, joita käytetään edelleen kaikissa ruokalistalla olevissa kebabannoksissa.
”Totta kai pidämme silmällä edullisempia raaka-aineita, mutta ei maku saa kärsiä sen takia. Olemme testanneet muitakin kebabeja, mutta mikään ei ole yltänyt samaan makuun ja laatuun kuin Göransin kebab”, sanoo Hietapakka.

Nopeaa palvelua tavarantoimittajalta
Olli Hietapakka on työskennellyt King Mealissa kahteen otteeseen, vuosina 1999–2002 ja uudestaan vuodesta 2004 tähän päivään. Hän tilaa Göransin kebabit paikalliselta tukkukauppiaalta, mutta jos hänellä on kysyttävää kebabista, hän ottaa yhteyttä suoraan Göransin myyntipäällikköön Magnus Bergrothiin.
”Göransin edustajan saa helposti kiinni, ja jos minulla on huolia, he hoitavat ne nopeasti. Yhteistyö Göransin kanssa on aina toiminut hyvin. Joskus, kun Magnus ajelee muissa asioissa ohi, hän käy paikan päällä moikkaamassa”, Hietapakka kertoo.
Arkipäivisin lounasasiakkaiden joukossa on paljon tuttuja kasvoja, mutta lomakauden aikana King Mealilla käy monia matkailijoita, jotka kokeilevat ravintolaa ensimmäistä kertaa. Tarjolla on monenlaista ruokaa hampurilaisista ja salaateista täytettyihin patonkeihin sekä erilaisiin dippilautasiin.
”Saamme kehuja kebabistamme, ja se menee hyvin kaupaksi. Mitä lähempänä viikonloppua olemme, sitä enemmän kebabia yleensä kuluu”, Hietapakka sanoo.

Haluaisitko kokeilla Göransin kebabia omassa ravintolassasi?
Göransin kebabvartaat pyörivät ahkerasti ravintoloissa ympäri maata. Göransin käsintehdyt kebabvartaat valmistetaan kotimaisesta naudanlihasta, ja niiden lihapitoisuus on 90 prosenttia. Varras on laktoositon ja gluteeniton, ja se toimitetaan raakana pakastettuna. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!
Haluatko, että otamme yhteyttä sinuun?
"*" indicates required fields

Magnus Bergroth, Myyntipäällikkö
+358 40 702 8000
magnus@gorans.fi