Ainesosat
1,350 kg | Görans Döner kanakebablastuja |
0,250 kg | Punainen paprikakuutio |
0,350 kg | Tomaattikuutio |
0,170 kg | Hienonnettu sipuli |
0,011 kg | Valkosipulimurska |
0,300 kg | Görans kebabkastike |
0,300 kg | Koskenlaskija cheddarjuustocreme |
0,060 kg | Kylmäliukoinen tärkkelys/suuruste |
0,700 kg | Fusili tricolore |
0,017 kg | Kanaliemi |
0,006 kg | Jodioitu suola |
3,200 kg | Vettä |
Ravintosisältö
Ravintotekijä | Määrä / 100g |
energia kj | 398,6 |
energia kcal | 96 |
rasva | 3,62 |
rasvahapot tyydyttyneet | 0,92 |
hiilihydraatti | 9,89 |
sokeri | 1,64 |
proteiini | 5,23 |
kuitu | 0,53 |
suola | 0,7 |
laktoosi | 0 |
Tee näin:
- Punnitse pasta 1/1 65 GN-vuokaan.
- Sekoita liemijauhe tärkkelykseen.
- Lisää kylmäliukoinen tärkkelys pataan samalla sekoittaen.
- Lisää pataan vesi ja juustocreme, sekoita voimakkaasti, että juusto sekoittuu veteen.
- Lisää muut ainekset ja sekoita hitaammalla vauhdilla niin, että muut ainekset sekoittuvat tasaisesti. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.
- Lisää kastikeseosta GN vuokaan n. 5 l/ vuoka. Sekoita ja kypsennä uunissa: höyry 40 % 140 asteessa n. 40 minuuttia.
- Sekoita paiston puolivälissä.
- Anna vetäytyä n. 15 minuuttia enne tarjoilua.
- Horeca