Ainesosat
Annoskoko: 0,336 kg
Annosmäärä: 20 kpl
Saanto: 6,72 kg
| 1,350 kg | Görans Döner kanakebablastuja |
| 0,250 kg | punainen paprikakuutio |
| 0,350 kg | tomaattikuutio |
| 0,170 kg | hienonnettu sipuli |
| 0,011 kg | valkosipulimurska |
| 0,300 kg | Görans kebabkastike |
| 0,300 kg | Koskenlaskija cheddarjuustocreme |
| 0,060 kg | kylmäliukoinen tärkkelys/suuruste |
| 0,700 kg | fusili tricolore |
| 0,017 kg | kanaliemi |
| 0,006 kg | jodioitu suola |
| 3,200 kg | vettä |
Ravintosisältö
| Ravintotekijä | Määrä / 100g |
| energia kj | 398,6 |
| energia kcal | 96 |
| rasva | 3,62 |
| rasvahapot tyydyttyneet | 0,92 |
| hiilihydraatti | 9,89 |
| sokeri | 1,64 |
| proteiini | 5,23 |
| kuitu | 0,53 |
| suola | 0,7 |
| laktoosi | 0 |
Tee näin:
- Punnitse pasta 1/1 65 GN-vuokaan.
- Sekoita liemijauhe tärkkelykseen.
- Lisää kylmäliukoinen tärkkelys pataan samalla sekoittaen.
- Lisää pataan vesi ja juustocreme, sekoita voimakkaasti, että juusto sekoittuu veteen.
- Lisää muut ainekset ja sekoita hitaammalla vauhdilla niin, että muut ainekset sekoittuvat tasaisesti. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.
- Lisää kastikeseosta GN vuokaan n. 5 l/ vuoka. Sekoita ja kypsennä uunissa: höyry 40 % 140 asteessa n. 40 minuuttia.
- Sekoita paiston puolivälissä.
- Anna vetäytyä n. 15 minuuttia ennen tarjoilua.
- Horeca