Ainesosat
Annoskoko: 0,344 kg
Annosmäärä: 20 kpl
Saanto: 6,882 kg
| 1,100 kg | Görans Kanagyrosviipaleita |
| 3,100 kg | viipaleperuna kypsä |
| 0,225 kg | sipulikuutio |
| 0,450 kg | punainen paprikakuutio |
| 0,400 kg | kesäkurpitsakuutio |
| 0,180 kg | kirsikkatomaatti |
| 0,011 kg | valkosipulirouhe |
| 0,003 kg | mustapippuri rouhittu |
| 0,004 kg | oregano |
| 0,004 kg | timjam |
| 0,007 kg | paprikajauhe |
| 0,045 kg | rypsiöljy |
| 0,023 kg | kylmäliukonen tärkkelys/suuruste |
| 0,400 kg | cheddarjuustokastike |
| 0,900 kg | vettä |
| 0,020 kg | kanaliemi |
| 0,010 kg | jodioitu ruokasuola |
Ravintosisältö
| Ravintotekijä | Määrä / 100g |
| energia kj | 313,35 |
| energia kcal | 75,04 |
| rasva | 3,04 |
| rasvahapot tyydyttyneet | 0,71 |
| hiilihydraatti | 8,24 |
| sokeri | 1,10 |
| proteiini | 4,15 |
| kuitu | 1,37 |
| suola | 0,7 % |
| laktoosi | 0 |
Tee näin:
- Punnitse ja sekoita kuivamausteet ja kylmäsuuruste.
- Lisää sekoittavaan pataan nesteet.
- Sekoita nesteeseen ripotellen samalla voimakkaasti vatkaten samaan suuntaan.
- Lisää muut aineet, ei tomaatteja (mikäli jäiset kasvikset, ota sulamaan edellisenä päivänä).
- Pyöräytä ainekset varovaisesti sekaisin, tarkista maku.
- Annoste GN-vuokiin n. 6kg/vuoka.
- Ripottele pinnalle kirsikkatomaatteja.
- Paista 140 asteessa n. 40 minuuttia.
- Horeca