Ainesosat
0,700 kg | Görans Kanagyrosviipaleita |
3,300 kg | suikaleperuna kypsä |
0,250 kg | sipulikuutio |
0,400 kg | porkkanasuikale |
0,008 kg | chilijauhe |
0,004 kg | mustapippuri rouhittu |
0,025 kg | lihaliemi |
0,002 kg | valkopippuri jauhettu |
0,005 kg | paprikajauhe |
0,010 kg | jodioitu ruokasuola |
0,023 kg | kylmäliukoinen tärkkelys/suuruste |
1,400 kg | ruokakerma |
Ravintosisältö
Ravintotekijä | Määrä / 100g |
energia kj | 431,81 |
energia kcal | 103,82 |
rasva | 4,98 |
rasvahapot tyydyttyneet | 0,69 |
hiilihydraatti | 11,26 |
sokeri | 1,75 |
proteiini | 4,12 |
kuitu | 1,69 |
suola | 0,6 % |
laktoosi | 0 |
Tee näin:
- Laita pataan peruna, liha, porkkanasuikaleet ja sipuli. Sekoita varovaisesti.
- Mausta ruokakerma mausteilla ja sekoita siihen suuruste ja kaada seos pataan.
- Pyöräytä varovaisesti ja tarkista maku.
- Annostele kiusaus GN vuokiin 1/65 n. 6 kg/vuoka.
- Kypsennä uunissa 140 asteessa n. 40 minuuttia (höyry 30 % jos uunissa höyrypaisto). Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
- Horeca