Ainekset
Sinä tarvitset
2 pussia Göransin kebablastuja | |
Hampurilaissämpylöitä |
Kastike
1 ½ dl majoneesia | |
2 rkl ketsuppia | |
1 rkl kurkkusalaattia |
Mausteseos
1 tl suolaa | |
½ tl pippuria | |
1 tl paprikajauhe | |
1 tl sipulijauhe |
Karamellisoitu sipuli
1 rkl ruokaöljyä | |
1 rkl voita | |
1 iso sipuli, viipaloituna | |
1 tl sokeria |
Lisäksi
Salaatinlehtiä | |
Cheddar-juustoa | |
Keltaista sinappia |
Tee näin
- Lämmitä uuni 185 asteeseen.
- Peitä uunipelti leivinpaperilla ja levitä kebabliha pellille. Paista uunissa 10 minuuttia.
- Valmista sillä välin kastike. Sekoita mausteseoksen ainekset: suola, pippuri, paprikajauhe ja sipulijauhe.
- Tee kastike: laita majoneesi, ketsuppi ja kurkkusalaatti kulhoon. Lisää mausteseos ja sekoita hyvin.
- Kuumenna paistinpannu ja lisää öljy sekä viipaloitu sipuli ja voi. Anna sipulin saada hieman väriä. Lisää sokeri. Paista vielä minuutin ajan.
- Siirrä karamellisoitu sipuli kulhoon.
- Lämmitä hampurilaissämpylät pannulla ja anna niihin hieman väriä.
- Lisää sinappia sämpylän pohjalle maun mukaan.
- Kokoa hampurilainen: sämpylä, Göransin kebab, cheddar, karamellisoitu sipuli, kastike ja salaatti.
- Kebab