Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Skip to content

Kebabpata

(0)
  • < 30 MIN
  • 4
  • Helppo
Görans recept för kebabgryta

Maukas kebabpata, joka valmistuu nopeasti – täydellistä arkiruokaa! Tuore chili antaa kebabpadalle pientä potkua, mutta voit halutessasi korvata sen paprikajauheella kevyemmän version saamiseksi. Kebabpata maistuu parhaalta riisin kanssa tarjoiltuna.

Görans recept för kebabgryta

Ainekset:

250 gGöransin kebablastuja
1 rklruokaöljyä
1punainen paprika
1keltainen sipuli
1valkosipulinkynsi
1 rkltuoretta chiliä
1 rklsoijakastiketta
1 rkltomaattipyreetä
2 dlkermaa
1 dlvettä
svartpeppar
färsk persilja

Tee näin:

  1. Pilko paprika ja keltainen sipuli karkeasti.

2. Hienonna valkosipuli ja chili.

3. Kuumenna paistinpannu ja lisää öljy sekä Göransin kebablastuja. Paista kebablastut noin 6 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita.

4. Lisää paprika, sipuli, valkosipuli ja chili. Paista, kunnes sipuli ja paprika pehmenevät.

5. Lisää soijakastike ja tomaattipyree. Sekoita hyvin!

6. Kaada joukkoon kerma ja vesi, anna kiehua hiljalleen 2 minuuttia.

7. Mausta mustapippurilla ja tuoreella persiljalla.

Kirjoita arvostelu