Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Skip to content

Lihapullavuoka

(0)
  • 30 – 60 MIN
  • 2
  • Helppo

Etsitkö helppoa arkiruokaa, joka valmistuu nopeasti? Lihapullavuoka on juuri oikea resepti sinulle. Se valmistetaan uunissa muutamasta raaka-aineesta ja vaatii vain vähän huomiota. Resepti on yksinkertainen, mutta maku on erinomainen. Göranin lihapullat ovat maukkaita, ja pieni määrä valkosipulia ja soijakastiketta antaa kastikkeelle lisäpotkua.
Tarjoile pata keitetyn pastan tai perunoiden kanssa.

Ainekset

1 400g hienonnettua tomaattia
1 dlvettä
2 rkl soijakastiketta
2 valkosipulinkynttä, ohuiksi viipaloituna
2 x 400 g (800 g) Görans lihapullat
150 gKirsikkatomaatteja
Pippuria
Suolaa
125 g mozzarellajuustoa
Tuoretta basilikaa

Tee näin

  1. Kuumenna uuni 185 asteeseen.
  2. Käytä uuninkestävää vuokaa tai pataa.
  3. Sekoita hienonnetut tomaatit, soijakastike, valkosipuli, suola ja pippuri keskenään.
  4. Lisää Göranin lihapullat, kirsikkatomaatit ja mozzarellajuusto.
  5. Lisää padan päälle tuoretta basilikaa.
  6. Kypsennä uunissa 185 asteessa noin 30 minuuttia.
  7. Tarjoile keitetyn pastan, riisin tai perunoiden kanssa.

Kirjoita arvostelu