Cookie-inställningar

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse och personlig service. Genom att samtycka till användningen av cookies kan vi utveckla en ännu bättre tjänst och tillhandahålla innehåll som är intressant för dig. Du har kontroll över dina cookiepreferenser och kan ändra dem när som helst. Läs mer om våra cookies.

Skip to content

Kebabgryta

(0)
  • < 30 MIN
  • 4
  • Lätt
Görans recept för kebabgryta

En mustig kebabgryta som du tillreder väldigt snabbt. Perfekt vardagsmat! Kebabgrytan får lite extra sting av den färska chilin. Vill du ha den mildare kan du enkelt byta ut chilin mot paprikapulver. Kebabgrytan är godast då den serveras med ris.

Betygsätt gärna receptet och lämna en kommentar, vi vill så gärna veta vad du tycker!

Görans recept för kebabgryta

Ingredienser

250 gGörans kebabflarn
1 mskmatolja
1röd paprika
1gul lök
1vitlöksklyfta
1 msksoja
1 mskfärsk chili
1 smktomatpuré
2 dlgrädde
1 dlvatten
svartpeppar
färsk persilja

Gör så här:

  1. Grovhacka paprikan och den gula löken grovt.

2. Finhacka vitlök och chili.

3. Värm upp en stekpanna, tillsätt matolja och Görans kebabflarn. Stek kebabflarnen tills de är gyllenbruna, cirka 6 minuter. Tillsätt paprika, lök, vitlök och chili.

4. Stek tills löken och paprikan mjuknat.

5. Tillsätt soja och tomatpuré. Rör om!

6. Tillsätt grädde och vatten. Låt puttra i 2 minuter.

7. Smaka av med peppar och färsk persilja.

Skriv en värdering