“Vi satsar fullt ut på en modern, kostnadseffektiv och säker livsmedelsproduktion där vi erbjuder såväl yrkesmänniskor som konsumenter högkvalitativa produkter. Våra produkter är sedan länge tillbaka snabbmatsklassiker och vi har blivit en betydande aktör inom HoReCa-sektorn och detaljhandeln.”
– Evert Granholm,
Verkställande direktör

Modern produktion
Kontinuerlig utveckling är en del av Korv-Görans Kebabs främsta värderingar. Genom en ny miljövänlig produktionsanläggning har man kunnat minska sina årliga koldioxidutsläpp med 938 ton.
Två tidigare milstolpar är utvecklingen av lösfrysta produkter år 2012 och en förnyad tillverkningsmetod för färdigstekta kebabflarn år 2015. Dessa satsningar satte grunden till företagets stora utveckling som fortsätter ännu idag. I december 2021 togs ett eget styckeri i bruk i anslutning till den befintliga produktionsanläggningen. Styckeriet säkerställer råvarutillförseln och möjliggör en hög produktkvalitet. Dessutom främjas inhemska köttproducenter.
Kvalitet, kundfokus och säkerhet
Verksamheten grundar sig på hög livsmedelssäkerhet, god smak samt utmärkt kvalitet – till konkurrenskraftiga priser. Korv-Görans Kebab är ISO 22000-certifierad sedan år 2008 och har övergått till BRC-certifikat sedan 2023.
Vi är lyhörda för konsumenternas och marknadens behov och gör produktutvecklingssamarbete med foodservice-kunder. Så långt som möjligt används finländska köttråvaror och man har minimerat användningen av tillsatser.


För konsument och företag
Vår huvudprodukt är kebabkött, dessutom tillverkar vi helkötts- och kycklingprodukter samt dressingar. Förutom i samtliga butikskedjor i Finland hittas även flera av Görans produkter i bland annat Sverige. Vi tillverkar också varumärkta produkter åt andra livsmedelsföretag samt fungerar som underleverantör åt dem.
Vass produktion och mjukt ledarskap
När Evert tog över som vd år 2023 var antalet anställda hos livsmedelstillverkaren Korv-Görans Kebab mer än 80 personer och den legendariska kebaben har fått sällskap av en rad andra produkter. Evert står kvar med båda fötterna på fabriksgolvet, i produktionen där han är som bäst. På plats i fabriken kan han också vara en närvarande ledare för sina anställda.
