Cookie-inställningar

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse och personlig service. Genom att samtycka till användningen av cookies kan vi utveckla en ännu bättre tjänst och tillhandahålla innehåll som är intressant för dig. Du har kontroll över dina cookiepreferenser och kan ändra dem när som helst. Läs mer om våra cookies.

Skip to content

Hållbarhet

Korv-Görans Kebab jobbar aktivt för hållbarhet genom att i verksamheten ta ansvar för miljö, produktkvalitet och personal.

Miljövänlig produktion

Korv-Görans Kebabs nya fabrik är bland de miljövänligaste i Finland. I stället för fossila bränslen fås nästan all energi från värmeåtervinning. I framtiden kommer vi dessutom att använda oss av biogas och solpaneler som energikällor. Andra betydande åtgärder som gjorts är övergången från olja till grön el samt minimeringen av plast i produktionsprocessen och förpackningspåsarna.

Högkvalitativa produkter

Tack vare vår kontinuerliga produktutveckling så använder vi så få tillsatsämnen som möjligt. Under de senaste åren har vi gjort investeringar som ger oss en snabbare och mera hygienisk upptinings- och nedkylningsprocess samt jämnare salthalt i kycklingprodukter.

Vi har även introducerat en egen styckningsavdelning, vilket gör att vi tryggar tillgången till mer inhemskt nötkött.

Unik kebabtillverkning

I stället för traditionell kebabtillverkning där man hyvlar flarnen från spettet tillverkas de lösfrysta kebabflarnen av köttmassa som bara tar en dryg minut att steka och kyla ner. Denna unika process är mycket hygienisk eftersom temperaturförändringen sker så snabbt. Tack vare att den färdiga produkten är lösfryst går tillredningen mycket snabbt. Dessutom blir matsvinnet betydligt mindre eftersom kunderna endast behöver tillreda den önskade mängden och sedan sätta resten av påsen i frysen.

Välmående personal

Grunden för Korv-Görans Kebab är dess personal. Företaget har därför som hög prioritet att skapa en arbetsmiljö där de anställda trivs och mår bra. För att främja personalens välmående investerar företaget bland annat i ergonomiska arbetsredskap, motions- och massageförmåner och en lunchrestaurang för de anställda.