Cookie-inställningar

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse och personlig service. Genom att samtycka till användningen av cookies kan vi utveckla en ännu bättre tjänst och tillhandahålla innehåll som är intressant för dig. Du har kontroll över dina cookiepreferenser och kan ändra dem när som helst. Läs mer om våra cookies.

Skip to content

Hållbarhet

Korv-Görans Kebab jobbar aktivt för hållbarhet genom att i verksamheten ta ansvar för miljö, produktkvalitet och personal.

Unik kebabtillverkning

Tack vare vår unika tillverkningsprocess framställs kebabflarnen effektivt och hygieniskt, eftersom temperaturväxlingarna är mycket snabba. Det tar bara någon minut att från rå massa till en färdig, fryst färdig produkt.

Att använda en lösfryst produkt i köket går väldigt snabbt när produkten kan användas utan att tinas upp. Det uppstår inget matsvinn heller, eftersom det går att tillreda bara den mängd som behövs.

Rena produkter

Tack vare vår kontinuerliga produktutveckling så har vi kunnat minska användningen av tillsatsämnen. Under de senaste åren har vi gjort investeringar som ger oss bl.a. en snabbare upptinings- och nedkylningsprocess samt jämnare salthalt i kycklingprodukter.

Vi har även tagit i bruk en egen styckningsavdelning, vilket gör att vi tryggar tillgången till mer inhemskt nötkött.

Miljövänlig produktion

Korv-Görans Kebabs nya fabrik är bland de miljövänligaste i Finland. I stället för fossila bränslen fås nästan all energi från värmeåtervinning. I framtiden kommer vi dessutom att använda oss av biogas och solpaneler som energikällor. Andra betydande åtgärder som gjorts är övergången från olja till grön el samt minimeringen av plast i produktionsprocessen och förpackningspåsarna.

Välmående personal

Grunden för Korv-Görans Kebab är dess personal. Företaget har därför som hög prioritet att skapa en arbetsmiljö där de anställda trivs och mår bra. För att främja personalens välmående investerar företaget bland annat i ergonomiska arbetsredskap, motions- och massageförmåner och en lunchrestaurang för de anställda.