Cookie-inställningar

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse och personlig service. Genom att samtycka till användningen av cookies kan vi utveckla en ännu bättre tjänst och tillhandahålla innehåll som är intressant för dig. Du har kontroll över dina cookiepreferenser och kan ändra dem när som helst. Läs mer om våra cookies.

Skip to content

Satsar på inhemsk kebab med hög kötthalt

Pizza-Kebab Center i Ylöjärvi har skurit högklassiga kebabflarn från Görans kebabstockar i 25 år nu, och har inga planer på att sluta. Restaurangen har en trogen kundkrets som uppskattar satsningen på inhemskt kött med hög kötthalt.

“Suden nälkä” är en välkänd favorit på restaurangmenyn, en rejäl kebabportion med både pommes, bröd och sallad som mättar vrålhungriga gäster från när och fjärran. Kebaben som används är en specialkryddad hand made kebabstock med kötthalt på över 90% som Pizza-Kebab Center i Ylöjärvi beställer från Görans.

”Vi har använt Görans kebabstockar i 25 år nu och är mycket nöjda med dem. Vi uppskattar att Görans anpassar produkten enligt våra önskemål, vi får den kryddad på ett sätt som passar oss. Kunderna gillar vår kebab”, säger restaurangchef Safet Latifi.

Safet Latifi flyttade från Kosovo till Finland 1992 och det var hans far som grundade restaurangen i Ylöjärvi år 2000. Latifi ville satsa på inhemskt kött med hög kötthalt i sina pizzor och kebabportioner och började söka efter en kebableverantör som delade hans intresse för kvalitet. Safet minns att Görans var bland de första i Finland som hade kebabstockar i utbudet.

Samarbetspartner som lyssnar på kunden

”Vi deltog i olika mässor och fick höra att Görans hade bra och högklassiga produkter. Görans var tillmötesgående redan från början och vi har haft ett gott samarbete i 25 år nu. Görans styrka är förmågan att ta hänsyn till kundens behov”, säger Safet Latifi.

Restaurangbranschen har upplevt flera utmaningar under de senaste åren. Coronapandemin var en tuff tid för många, men även den lyckades Pizza-Kebab Center i Ylöjärvi överleva. De senaste åren har det blivit allt svårare att få tag på inhemskt kött.

”Det är nog en utmaning, men inget problem för oss. Under våra 25 år har vi hittat pålitliga leverantörer och vi får tag i de råvaror som vi behöver”, säger Safet Latifi.

Bland recensionerna på nätet om Pizza-Kebab Center finns denna kommentar: “Erittäin hyvät pizzat ja ystävällinen henkilökunta. Hinta-laatusuhde on aivan loistava! Suosittelen lämpimästi.”

Vad är nyckeln till er framgång?

”Vi har alltid satsat på högklassigt inhemskt kött och färska grönsaker. Men god mat räcker inte, vi har också trevlig personal och är noga med hygienen i restaurangen. Vi har lyckats skapa ett gott rykte”, säger Safet Latifi.

Vill du testa Görans kebab i din restaurang?

Våra kebabstockar rullas flitigt i restauranger landet runt. Görans hand made kebabstock tillverkar vi av inhemskt nötkött med en kötthalt på 90 procent. Spetten är laktos– och glutenfria och levereras råfrysta. Hör av dig, så berättar vi mer!

Vill du att vi kontaktar dig?

"*" indicates required fields

Namn*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.