Ainekset:
Sinä tarvitset:
500g | Göransin herkkulihapullia |
200g | Kovaa juustoa |
150g | Cocktailkurkkuja tai maustekurkkua |
150g | Vihreitä oliiveja |
250g | Tuoreita kirsikkatomaatteja |
30 kpl | Cocktailtikkuja tai hammastikkuja |
Rucolaa |
Tee näin:
- Lämmitä uuni 180 asteeseen. Aseta Göransin herkkulihapullat leivinpaperilla vuoratulle pellille. Grillaa uunissa 10 minuuttia.
- Anna lihapullien jäähtyä ja leikkaa puolikkaiksi
- Leikkaa juusto pieniksi kolmion muotoisiksi paloiksi.
- Aseta rucolalehdet tarjottimelle.
- Pistela lihapullat, oliivit, kirsikkatomaatit, juusto ja cocktailkurkut tikkuihin.
- Jos haluat juhlavamman esillepanon, muotoile cocktailtikut kranssiksi.