Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Skip to content

Lihapulla-cocktailtikut

(0)
  • 30 – 60 MIN
  • 30
  • Helppo

Lihapulla-cocktailtikut sopivat täydellisesti illanistujaisten naposteltaviksi tai osaksi buffet-pöydän tarjoiluja. Tikkujen ainesosia voi varioida lähes rajattomasti. Jos sinulla on pieniä apulaisia keittiössä, he voivat osallistua herkkujen pistelemiseen tikkuihin – tai miksei myös luovien makuyhdistelmien keksimiseen? Tässä on yksi varma valinta, joka maistuu kaikille: cocktailtikut Göranin herkullisilla lihapullilla, kirsikkatomaateilla, maustekurkulla, oliiveilla ja juustolla. Reseptistä tulee noin 30 tikkua.

Ainekset:

Sinä tarvitset:

500gGöransin herkkulihapullia
200gKovaa juustoa
150gCocktailkurkkuja tai maustekurkkua
150gVihreitä oliiveja
250gTuoreita kirsikkatomaatteja
30 kplCocktailtikkuja tai hammastikkuja
Rucolaa

Tee näin:

  1. Lämmitä uuni 180 asteeseen. Aseta Göransin herkkulihapullat leivinpaperilla vuoratulle pellille. Grillaa uunissa 10 minuuttia.
  2. Anna lihapullien jäähtyä ja leikkaa puolikkaiksi
  3. Leikkaa juusto pieniksi kolmion muotoisiksi paloiksi.
  4. Aseta rucolalehdet tarjottimelle.
  5. Pistela lihapullat, oliivit, kirsikkatomaatit, juusto ja cocktailkurkut tikkuihin.
  6. Jos haluat juhlavamman esillepanon, muotoile cocktailtikut kranssiksi.

Katso video Youtubessa

Kirjoita arvostelu