Cookie-inställningar

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse och personlig service. Genom att samtycka till användningen av cookies kan vi utveckla en ännu bättre tjänst och tillhandahålla innehåll som är intressant för dig. Du har kontroll över dina cookiepreferenser och kan ändra dem när som helst. Läs mer om våra cookies.

Skip to content

Då smaken avgör vinner Görans kebab

Andra kebabvarianter har testats under åren, men hittills har ingen kunnat överträffa smaken i Görans kebab. På King Meal i Yliveska serveras den både i hamburgare, tortillas, pinsa och sallad.

Kebab med pommes frites är alltid populärt på restauangen Kingmeal i Ylivieska. Bland lunchgästerna har köksmästare Olli Hietapakka märkt att det är allt fler som väljer kebab som tillbehör till sallad.

”I en sallad med fem valfria tillbehör ingår hela 170 g kebab, det blir man definitivt mätt på”, säger han.

När restaurangen King Meal grundades år 1999 användes lösfrysta kebabflarn i påse men år 2002 övergick restaurangen till Görans hand made kebabstock, som de använder fortfarande i alla rätter på menyn som innehåller kebab.

”Visst håller vi utkik efter billigare råvaror, men det får inte ske på bekostnad av smaken. Under mina år här har vi nog testat andra typer av kebab men ingen annan har lyckats komma upp till samma nivå som Görans när det gäller smak och kvalitet.”

Leverantör som svarar snabbt

Olli Hietapakka har jobbat på King Meal i två omgångar, från år 1999–2002 och från 2004 framåt. Görans kebab beställer han från den lokala grossisten och om han har några frågor om kebaben så kontaktar han Görans sales manager Magnus Bergroth direkt.

”Det är lätt att få tag på Görans representant och har jag något bekymmer så löser de det snabbt och smidigt. Samarbetet med Görans har alltid fungerat bra, ibland när Magnus har vägarna förbi så kommer han hit och hälsar på.”

Vardagar finns en hel del bekanta ansikten bland lunchgästerna, men i semestertider är det många förbipasserande som får uppleva King Meal för första gången. Det finns mycket att välja på, allt från hamburgare och sallader till fyllda batonger och olika typer av dipptallrikar.

”Vi får beröm för vår kebab, och det går åt mycket kebab i restaurangen. Ju närmare helgen vi kommer, desto mer kebab brukar det bli”, säger han.

Vill du testa Görans kebab i din restaurang?

Våra kebabstockar rullas flitigt i restauranger landet runt. Görans hand made kebabstock tillverkar vi av inhemskt nötkött med en kötthalt på 90 procent. Spetten är laktos– och glutenfria och levereras råfrysta. Hör av dig, så berättar vi mer!

Vill du att vi kontaktar dig?

"*" indicates required fields

Namn*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Magnus Bergroth, Sales Manager
+358 40 702 8000
magnus@gorans.fi