Cookie-inställningar

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse och personlig service. Genom att samtycka till användningen av cookies kan vi utveckla en ännu bättre tjänst och tillhandahålla innehåll som är intressant för dig. Du har kontroll över dina cookiepreferenser och kan ändra dem när som helst. Läs mer om våra cookies.

Skip to content

Hybridköttfärs

I denna ansvarsfullt producerade köttfärs har andelen nötkött minskats med 26 %, och en del av det har ersatts med ärtprotein.
Kötthalten är 70 %, och nötköttets ursprungsland är Finland.
Produkten är proteinrik och lösfryst, vilket gör det enkelt att ta precis den mängd som behövs. Produkten lämpar sig för kallberedning.

  • glutenfri

  • laktosfri

Kanan jauheliha

Produktinfo

Förpackningsstorlek: 2×2,5kg

Ingredienser: Nötkött (Finland), vatten, ärtprotein, lök, salt, stabiliseringsmedel (E450, E451), proteinhydrolysat, antioxidant
(askorbinsyra), arom.

Produkten är tillagad och djupfryst, laktosfri och glutenfri.

Tillagning

I kombinationsugn med ångfunktion vid 90 °C tills innertemperaturen är 40 °C. Produkten är lösfryst och kan tillsättas i såser, grytor, ugnsrätter eller soppor. Slutlig uppvärmning 10–15 minuter beroende på maträtt.

Näringsinnehåll

Energi kJ903
Energi kcal215
Fett14
– varav mättat7,8
Kolhydrater2,0
– varav socker0,5
Protein18
Salt0,8
Laktos0

Partihandel info

ProduktGörans Hybridköttfärs 2×2,5kg, IQF
PNR
EAN6416345088988
Kespro22076410
Patu142253

Kanan jauheliha