Ingredienser
| 250 g | Görans kebabflarn |
| 1 msk | matolja |
| 1 | röd paprika |
| 1 | gul lök |
| 1 | vitlöksklyfta |
| 1 msk | soja |
| 1 msk | färsk chili |
| 1 smk | tomatpuré |
| 2 dl | grädde |
| 1 dl | vatten |
| svartpeppar | |
| färsk persilja |
Gör så här:
- Grovhacka paprikan och den gula löken grovt.
2. Finhacka vitlök och chili.
3. Värm upp en stekpanna, tillsätt matolja och Görans kebabflarn. Stek kebabflarnen tills de är gyllenbruna, cirka 6 minuter. Tillsätt paprika, lök, vitlök och chili.
4. Stek tills löken och paprikan mjuknat.
5. Tillsätt soja och tomatpuré. Rör om!
6. Tillsätt grädde och vatten. Låt puttra i 2 minuter.
7. Smaka av med peppar och färsk persilja.