Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Skip to content

Pyttipannu

(0)
  • < 30 MIN
  • 2
  • Helppo

Suomalainen klassikko, pyttipannu. Tämä resepti lihapullapyttipannusta on herkullinen, eikä kukaan kieltäydy siitä. Valmista kaikki samassa paistinpannussa, ja voit vaihdella lisukkeita sen mukaan, kuinka ruokaisan pyttipannun haluat. Göranin herkkulihapullat saavat makua paistuessaan yhdessä paistetun perunan, porkkanan ja sipulin kanssa. Pyttipannu on koko perheen helppo ja maukas arkiruoka.

Ainekset:

Sinä tarvitset

8 kplGöranin herkkulihapullia
2 rklruokaöljyä
6pientä perunaa
2porkkanaa
1/2keltainen sipuli
suolaa

Lisäksi

2paistettua kananmunaa
suolakurkku
punajuuria
tuoretta persiljaa
salaatinlehdet

Tee näin:

  1. Koristele tuoreella persiljalla ja haluamallasi salaattilehdillä.

2. Kuori sipuli, perunat ja porkkanat.

3. Hienonna sipuli. Kuutioi perunat ja porkkanat saman kokoisiksi paloiksi.

4. Kuumenna paistinpannu, lisää ruokaöljy ja Göranin herkkulihapullat.

5. Lisää kuutioidut perunat, porkkanat ja sipuli.

6. Paista keskilämmöllä 12–15 minuuttia. Sekoita välillä. Mausta suolalla.

7. Paista kananmunat samassa pannussa tai erikseen.

8. Tarjoile pyttipannu paistettujen kananmunien, suolakurkkujen ja punajuurien kanssa.

  • Lihapullat ja jauheliha

Kirjoita arvostelu