Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Skip to content

Lihapullapasta tomaattikastikkeessa

(0)
  • 30 – 60 MIN
  • 6
  • Helppo
Lihapullapasta

Lihapullapasta on koko perheen arkiruokasuosikki. Valmistat herkullisen aterian helposti ja nopeasti Göransin valmiiden lihapullien avulla. Täyteläinen tomaattikastike sopii loistavasti spagetin ja lihapullien kanssa. 

Lihapullapasta

Ainesosat:

Tarvitset:

300 gtäysjyväpagettia
500 g (1 pussi)Göransin lihapullia

Päälle:

1porkkana
1sipuli
2valkosipulinkynttä
1 rkloliiviöljyä
1 tlk (500 g)tomaattimurskaa
1 tloreganoa
½ tlsuolaa
½ tlsokeria
Mustapippuria
1 dlruokakermaa

Päälle:

Raastettua parmesaania

Lihapullapastan valmistus:

Valmistusaika:

1. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan ja lämmitä lihapullat uunissa sillä aikaa kun valmistat kastikkeen.

2. Raasta porkkana ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Kuullota kasviksia pannulla öljyssä n. 5 minuuttia. Kaada joukkoon tomaattimurska. Lisää mausteet ja keitä n. 10 minuuttia. Lisää joukkoon ruokakerma ja sekoita liedellä vielä hetken ajan.

3. Annostele lihapullapasta lautasille. Lisää tai raasta päälle vielä parmesaania.

Vinkki: Tee kerralla tupla-annos tomaattikastiketta, ja pistä osa pakkaseen ilostuttamaan tulevia arki-iltoja.

Katso myös muut herkulliset reseptimme täältä.

  • Lihapullat ja jauheliha

Kirjoita arvostelu