Ainesosat:
Tarvitset:
300 g | täysjyväpagettia |
500 g (1 pussi) | Göransin lihapullia |
Päälle:
1 | porkkana |
1 | sipuli |
2 | valkosipulinkynttä |
1 rkl | oliiviöljyä |
1 tlk (500 g) | tomaattimurskaa |
1 tl | oreganoa |
½ tl | suolaa |
½ tl | sokeria |
Mustapippuria | |
1 dl | ruokakermaa |
Päälle:
Raastettua parmesaania |
Valmistus:
Valmistusaika:
1. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan ja lämmitä lihapullat uunissa sillä aikaa kun valmistat kastikkeen.
2. Raasta porkkana ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Kuullota kasviksia pannulla öljyssä n. 5 minuuttia. Kaada joukkoon tomaattimurska. Lisää mausteet ja keitä n. 10 minuuttia. Lisää joukkoon ruokakerma ja sekoita liedellä vielä hetken ajan.
3. Annostele lautasille spagettia, lihapullia ja kastiketta. Lisää tai raasta päälle vielä parmesaania.
Vinkki: Tee kerralla tupla-annos tomaattikastiketta, ja pistä osa pakkaseen ilostuttamaan tulevia arki-iltoja.
Katso myös muut herkulliset reseptimme täältä.
- Lihapullat ja jauheliha