Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Skip to content

Döner kebab leipä berliiniläisittäin

(0)
  • < 30 MIN
  • 4
  • Helppo

Tiesitkö, että se, mitä me Suomessa kutsumme ”kebabiksi”, on oikeastaan döner kebabia? Yleisin ja modernein versio döner kebabista löytyy Saksasta, jossa siitä on tullut valtavan suosittua street foodia. Tuo saksalaisen katukeittiö kotiisi valmistamalla oma berlin döner kebab leipä. Perinteinen döner kebab sisältää yksinkertaisia raaka-aineita, kuten jäävuorisalaattia, fetajuustoa ja punakaalta. Reseptissämme tulisuutta tuo sriracha-kastike. Älä säästele myöskään Göransin kastikkeissa!

Jätä mielellään kommentti ja kerro, mitä pidit berliiniläistyylisestä döner kebab leipä -reseptistämme!

Ainekset

5Pitaleipää tai pideleipää (turkkilainen leipä)
500 gGöransin kebablihasuikaleita
200 gjäävuorisalaattia
1kurkku
½punasipuli viipaloituna
50 gfetajuustoa
1tomaatti
2 dlpunakaalta
Göransin kebabkastiketta
Göransin valkosipulikastiketta
Sriracha-kastiketta
Tuoretta persiljaa

Tee näin

  1. Paista Göransin dönerkebabia pannulla noin 10 minuuttia tai laita se uuniin paistumaan 185 asteeseen 10 minuutiksi.
  2. Valmistele sillä välin salaattiainekset. Pilko ja viipaloi jäävuorisalaatti, kurkku, punasipuli, kaali ja tomaatti.
  3. Lämmitä pita- tai pideleivät.
  4. Jaa raaka-aineet tasaisesti viidelle leivälle. Aloita Sriracha-kastikkeella, jonka jälkeen lisää Göransin valkosipulikastike. Jatka lisäämällä kerros Göransin döner kebabia ja Göransin kebabkastiketta. Lisää lopuksi salaattiainekset ja fetajuusto. Viimeistele reilulla kerroksella Göransin valkosipulikastiketta.

  • Kebab

Katso video Youtubessa

Kirjoita arvostelu