Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Skip to content

Kana shawarma

(0)
  • < 30 MIN
  • 4
  • Helppo

Kana-shawarma on Lähi-idän katuruokaa. Göranin reseptissä käytämme kanan kebabia yhdessä shawarma-kastikkeen kanssa, joka sisältää maukkaita mausteita ja jogurttia. Käytä ohutleipää tai rieskaa ja täytä ne Göranin kanan kebabilla, shawarma-kastikkeella ja salaatilla. Rullaa yhteen ja nauti tästä uskomattoman herkullisesta ja mausteisesta kana-shawarmasta.

Ainekset:

Sinä tarvitset

400 gGöransin kanakebab
1keltainen paprika
1punainen paprika
1keltainen sipuli
ruokaöljyä

Shawarma-kastike

1 dlturkkilaista jogurttia
0,5 dlketsuppia
2valkosipulin kynttä
2 rklvalkoviinietikkaa
1/2limen mehu
1 rklshawarma-mauste

Lisukkeet

ohutleipä, rieska tai pitaleipä
valinnainen salaattisekoitus

Tee näin:

  1. Kuumenna uuni 185 asteeseen.

2. Leikkaa paprikat ja keltainen sipuli ohuiksi suikaleiksi.

3. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.

4. Asettele kanakebab, paprikasuikaleet ja sipuli pellille. Pirskottele päälle hieman ruokaöljyä.

5. Paista uunissa noin 15 minuuttia.

6. Valmista shawarma-kastike kulhossa: sekoita turkkilainen jogurtti, ketsuppi, hienonnetut valkosipulinkynnet, valkoviinietikkaa, limemehu ja shawarma-mauste. Sekoita hyvin!

7. Tarjoile kana ohutleivän, shawarma-kastikkeen ja haluamasi salaattisekoituksen kanssa.

  • Kana

Kirjoita arvostelu