Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Skip to content

Shanghai Tacot Kanakebabilla

(0)
  • 30 – 60 MIN
  • 2
  • Helppo
shanghai taco

Shanghai tacot ovat uskomattoman maukas ruokalaji, joka saa makunystyrät huutamaan ilosta. Shanghai tacojen valmistaminen ei ole vaikeaa, ja se on täydellinen välipala jaettavaksi ystävien tai perheen kanssa. Shanghai-taco-reseptimme täyte voidaan valmistaa hyvissä ajoin ennen itse leivän paistamista.

Paratha-leipä tai tortillaleipä toimii hyvin Shanghai taco pohjana. Sekoita täytteeksi Göranin rapeaa kanakebabia, chilikastiketta, salaattia, paahdettua sipulia, tuoreita ituja, limeä ja korianteria.

Vinkki! Jos teet suuremman erän Shanghai tacoja, valmista leivät uunissa sen sijaan, että paistat ne yksitellen.

Jätä mielellään kommentti ja kerro meille, mitä mieltä olet Shanghai taco-reseptistämme!

shanghai taco

Ainekset:

6 kpl Paratha-leipää tai Tortillaleipää (Paratha-leipää löydät aasialaisesta ruokakaupasta)

Shanghai taco kastike:

2 dlmajoneesia, maustamaton
2 tlsrirachaa, chilikastiketta
1pieni valkosipulinkynsi, raastettuna

Täyte:

250 gjäävuorisalaattia
400 gGöransin kanakebab
1 dlpaahdettua sipulia
1 ½ dldl ituja
½chili
1lime
Tuoretta korianteria

Tee näin:

  1. Sekoita 2 tl srirachaa maustamattoman majoneesin ja raastetun valkosipulin kanssa. Sekoita hyvin.
  2. Hienonna jäävuorisalaatti, jaa lime 6 lohkoon ja huuhtele idut.
  3. Paista Görans kanakebab pakkauksen ohjeiden mukaan. Paista mielellään kanakebab rapeaksi.
  4. Paista Paratha- tai Tortillaleivät, kunnes ne ovat kullanruskeita.
  5. On aika täyttää jokainen Shanghai taco! Aloita levittämällä kerros chilikastiketta jokaiselle leivälle, sitten kerros jäävuorisalaattia, Görans kanakebabia, paahdettua sipulia, ituja, chili ja lime. Viimeistele muutamalla tuoreella korianterinlehdellä.
  • Kana

Kirjoita arvostelu