Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Skip to content

Lämpimät leivät kanakebabilla, mozzarellalla ja tomaatilla 

(0)
  • < 30 MIN
  • 4
  • Helppo

Ruokaisampaa välipalaa koulun jälkeen? Jotain suolaista töiden jälkeen? Laiskottaako perjantai-iltana? Täydellinen heti lämpimille leiville uunissa! Kunnioitetaan 70-luvun lämpimiä voileipiä ja tarjoillaan niitä nykyaikaisella tavalla Göransin kanakebabin ja italialaisten makujen kera.

Ainekset:

400g Göransin kanakebabia
8 viipalettahapanjuurileipää tai vuokaleipää
1 purkkipestoa
2 pussiamozzarellaa
3tomaattia
1 ruukkubasilikaa

Tee näin:

  1. Lämmitä uuni  225° asteeseen.
  2. Leikkaa leipä viipaleiksi ja aseta viipaleet leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
  3. Levitä päälle kerros pestoa.
  4. Paista kanakebab pannulla pakkauksen ohjeiden mukaan ja levitä kebab leipäviipaleille.
  5. Lisää päälle tomaatti- ja mozzarellasiivut.
  6. Paista uunin keskitsolla noin 10–15 minuuttia.
  7. Lisää päälle muutama basilikanlehti.
  8. Tarjoile mielellään vihreän salaatin kanssa.
  • Kana

Kirjoita arvostelu