Ainekset
250g | Pastaa |
2 dl | Göransin kanakebabia |
2 | valkosipulinkynttä |
6 dl | vettä |
150 g | Fetajuustoa |
10 | Kirsikkatomaattia |
Tuoretta basilikaa | |
Suolaa | |
Oliiviöljyä |
Tee näin
1.) Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Keitä 6 dl vettä.
2.) Laita pasta uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle kiehuva vesi. Lisää suolaa.
3.) Aseta fetajuusto pastan keskelle.
4.) Leikkaa kirsikkatomaatit ja asettele ne vuokaan pastan päälle.
5.) Purista 2 valkosipulinkynttä ja levitä pastan päälle.
6.) Levitä Göransin kanakebablastut pastan päälle.
7.) Koristele basilikanlehdillä ja lorauksella oliiviöljyä.
8.) Laita kanapasta uuniin 20 minuutiksi.
9.) Ota vuoka uunista ja sekoita fetajuusto pastan joukkoon haarukalla, kunnes saat kermaisen seoksen.
- Kana
testing test
Riktigt bra! Rekommenderas! 😋
Väldigt smakrikt och gott. Barnen åt väldigt bra!
Valmistin ohjeen mukaisesti, mutta en tullut ajatelleeksi, että kanakebab olisi kannattanut sulattaa ennen käyttöä. Lopputulos on kyllä maultaan hyvää, mutta hirveän paljon on nestettä. Ehkä toisella kerralla/yrittämällä sitten.
Ei jatkoon