Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Skip to content

Kanapasta uunissa

(5)
  • < 30 MIN
  • 4

Kanapastavuoka uunissa on yhdessä vuoassa valmistuva arjen pelastaja. Kaiken valmistaminen yhdessä vuoassa on oiva tapa yksinkertaistaa ruoanlaittoa. Ei pelkästään siksi, että se on helppoa, vaan myös siksi, että kun kaikki ainekset valmistetaan samassa astiassa uunissa, on lopputulos uskomattoman herkullinen. Tämä kanapasta uunissa on kermainen kanapasta, joka sisältää myös proteiineja herkullisessa muodossa, nimittäin Göransin kanakebabia. Kanakebabin, kirsikkatomaattien ja fetajuuston makuyhdistelmä on lyömätön.


Helppo kanapasta uunissa valmistuu äärettömän nopeasti ja vähällä vaivalla, minkä lisäksi se on suussa sulavan herkullista. Voimmekin melkein luvata, että se jää vakkariarkiruokiesi joukkoon.

Oletko samaa mieltä? Jätä kommentti ja kerro, mitä mieltä olit reseptistä!

Ainekset

250gPastaa
2 dlGöransin kanakebabia
2valkosipulinkynttä
6 dlvettä
150 gFetajuustoa
10Kirsikkatomaattia
Tuoretta basilikaa
Suolaa
Oliiviöljyä

Tee näin

1.) Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Keitä 6 dl vettä.

2.) Laita pasta uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle kiehuva vesi. Lisää suolaa.

3.) Aseta fetajuusto pastan keskelle.

4.) Leikkaa kirsikkatomaatit ja asettele ne vuokaan pastan päälle.

5.) Purista 2 valkosipulinkynttä ja levitä pastan päälle.

6.) Levitä Göransin kanakebablastut pastan päälle.

7.) Koristele basilikanlehdillä ja lorauksella oliiviöljyä.

8.) Laita kanapasta uuniin 20 minuutiksi.

9.) Ota vuoka uunista ja sekoita fetajuusto pastan joukkoon haarukalla, kunnes saat kermaisen seoksen.

  • Kana

Katso kanapasta uunissa reseptivideo

Kirjoita arvostelu

5 arviota tuotteesta
Kanapasta uunissa

  1. Valmistin ohjeen mukaisesti, mutta en tullut ajatelleeksi, että kanakebab olisi kannattanut sulattaa ennen käyttöä. Lopputulos on kyllä maultaan hyvää, mutta hirveän paljon on nestettä. Ehkä toisella kerralla/yrittämällä sitten.