Ingredienser
250 g | valfri torkad pasta |
2 dl | Görans kycklingkebab |
2 | vitlöksklyftor, pressade |
6 dl | kokande vatten |
150 g | fetaost |
10 st | körsbärstomater |
färsk basilika | |
salt | |
olivoja |
Gör så här
- Sätt ugnen på 200 grader. Koka upp 6 dl vatten.
- Sätt pastan i ugnssäker form och häll över kokande vatten. Salta.
- Placera fetaosten i mitten av pastan.
- Skär upp körsbärstomaterna och placera ut dem i formen över pastan.
- Pressa 2 vitlöksklyftor och fördela dem över pastan.
- Strö Görans kycklingkebab över pastan.
- Toppa med basilikablad och ringla över lite olivolja.
- Grädda kycklingspastan i mitten av ugnen, i ungefär 20 minuter.
9. Då din kycklingpasta i ugn är klar, ta ut formen och använd en gaffel för att röra in fetaosten i pastan. Fortsätt tills du har en krämig kycklingpasta och servera!
- Kyckling
testing test
Riktigt bra! Rekommenderas! 😋
Väldigt smakrikt och gott. Barnen åt väldigt bra!
Valmistin ohjeen mukaisesti, mutta en tullut ajatelleeksi, että kanakebab olisi kannattanut sulattaa ennen käyttöä. Lopputulos on kyllä maultaan hyvää, mutta hirveän paljon on nestettä. Ehkä toisella kerralla/yrittämällä sitten.
Ei jatkoon